Cred ca se face un experiment in educatie, in fiecare an, pana cresc procentele celor care se lasa, pana la 99%
E o nebunie. Pai ce rost o sa mai aiba profilurile daca cei de la uman tot dau bacul din info (cred ca asta e digitalizarea de care zice) si matematica? Singurul lucru ce-l poti alege e chestia facultativă. Sper sa nu adopte porcaria aia, ca o sa ma chinui sa invat 10 materii pentru bac cand cei de dinaintea mea aveau doar trei materii la care s-au pregatit 6 ani.
"acum 8 minute | Sisiwieuc9 explică (pentru Brizbriz):
E o nebunie."
eu CE ZIC?!?
TOT invatamantul din rrrrominica e o NEBUNIE
Eu cred ca trebuie transformat frecvent până când toți candidații, indiferent dacă trec sau nu, vor fi măcar în stare să se exprime corect.
A gresit fara intentie, vroia sa zica
"Ce credeti de transformarea Examenului de Bacalaureat anunțată de Sorin Campeanu?"
Nicio problemă. Am înțeles. La Bac asemenea greșeală ar avea consecințe.
✌?
Mda, in general se vede ca a gresit, e una sa scrii s-au fara liniuta, si alta e sa zici "ce ca se intampla aici?".
Asa nu zic nici analfabetii.
Lol, acum va luati de mine ca am scris din greseala "ca" in loc de "de"? Am scris intrebarea in graba si nu stiu cum mi-a scapat.
Bine, hai că te iertăm de data asta…
Stai asa ca nu ai citit atent, tocmai ca eu am zis ca ai gresit fara intentie, si nu m-am luat de tine:
"A gresit fara intentie, vroia sa zica...".
E si normal, orice om greseste.