Poate sunt...Dar eu nu sunt asa....ma refer la mine.Eu vs natia ta
Si unde vrei sa ajungi? La dezbateri multe si inutile privind diferentele dintre etnii? Toate discutiile astea pe aceste teme de etnie, rasa respectiv religie mi se par INUTILE, duc la un non-sens total, mereu vor exista contradictii si pareri impartite. Uita-te la sclavii aia de la categoria "Religie" cum se bat cap in cap si consuma spatiu degeaba.
Ai auzit de Andy Sixx?! E ateu si il adoooor.Dar cu tiganii am ceva ce nu-mi pot explica. Ceva ce am si cu ungurii din Romania.Mai cer si drepturi in plus. Drepturi in plus...la tine'n tara
Ascult toate genurile de muzica, bineinteles cu mici exceptii, nu ma limitez doar la un singur gen de muzica.De la rock pana la trance chiar, inclusiv subgenuri fiecare.
Nu inteleg de unde atata ura intre rase? Nu crezi ca izvoraste din propriile frustrari? Nu crezi ca ar trebui canalizate spre altceva?
Ar trebui fiecare sa-si vada de ale lui, de interesul sau.Nu am nimic personal cu aceste minoritati, atata timp cat nu ma afecteaza in mod deosebit.
Da,dar nu ascult...
99% din continutul acestor discutii nu are nicio legatura cu intrebarea mea.Mda,unde dai si unde crapa.Pai sa bag picioru' lu' Satan, nu altceva...
Multi zic 99% poezia, altii zic Caragiale pentru ca e anul Caragiale. dar daca pica la partea 1 un text la prima vedere de Caragiale si la eseu poezia? asa merge? sau invers
Orice dar fara poezie acolo e jale mare, daca pica vreun roman tot mai indrugi ceva dar la poezi nu ai cei mai face)
Cred ca ceva de Caragiale, Alexandru Lapusneanu sau poezia.Eu vreau sa pice orice in afara de caracterizari si poezie
Eu nu m-as baza pe asta... Poate sa dea orice. Apropo, voi invatati la BAC si relatiile intre 2 personaje?
Fai fetito nu pot sa ma abtin sa nu comentez. Ce iti dai tu cu parerea cand esti la varsta la care habar nu ai despre materia de liceu? De ce o infantila ca tine sa baga unde nu ii fierbe oala? Invata sa gandesti inainte sa faci un lucru (trebuia sa-ti zici in sinea ta "Ma stiu sau nu despre ce e vorba aici? Daca sunt in afara subiectului mai bine tac naibii din gura...)
INVATA SA GANDESTI! aaaaa si inca ceva de ce in general curvele comenteaza aiurea...
Taci fa panarama ca ma doare capu'. Mamaaaa daca te prind pe strada franjuri te fac ))).Du-te la mama ta si intreab-o de ce te-a nascut.
Fetita esti tu...Eu is baiat...Si cum s-o-ntreb e mama de ce m-a nascut?! Vrei sa sap dupa ea?
Adica e moarta? sorry ca intreb! ma inspaimantii si apropo bac-ul se da cand esti mai mare nu in clasa a7-8 marog in ce clasa esti!
Eu cred ca va pica Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi(Camil Petrescu)!
faimosul28 întreabă:
anonim_4396 întreabă: