Este o carte foarte frumoasa, autorul Hector Malot a stiut f bine sa aleaga sfarsitul. Un copil sarac fara parinti este adoptat de doi oameni din patura saraca, de- lungul filelor Remi isi gaseste mama (o persoana foarte bogata)si pe fratele sau (arthur). Toate obstacolele intalnite au scopul de-al intari si de ai forma caracterul. Asta e, in mare, ce-mi mai aduc aminte. fundita? :X:X:*:*::*
Da,chiar saptamana trecuta am terminat de citit.Chiar este cea mai impresionanta carte pe care am citit-o.Este magnifica! O recomand cu cea mai mare placere!
Intr-adevar, cartea Singur pe lume este impresionanta, insa pentru mine nu este chiar cea mai frumoasa carte dintre cele pe care le-am citit, aflandu-se insa ''sus in clasament''.Nu stiu ce varsta ai, insa sunt sigura ca, cu timpul, vei descoperi si alte opere care sa te impresioneze intr-un mod profund.Imi amintesc cu placere emotiile traite atunci cand am citit cartea Contele de Monte-Cristo, dar si de sentimentul de admiratie cu care am ramas dupa terminarea cartii pentru eroul operei. Oricum, este foarte placut sa afli ca sunt oameni carora le face placere sa se ''delecteze'' cu operele scriitorilor straini.Bafta la citit!
ScarryD întreabă:
Ionutza2012 întreabă:
anonim_4396 întreabă: