| Theaxniz a întrebat:

Ce credeti faza asta cu camerele de filmat e o vrajeala la evaluarea nationala? numai sa sperie lumea?

12 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Mie mi-a zis profesorul de matematica ca nimeni nu se uita la ele laughing

| OnuOnulică a răspuns:

Sunt adevarate.

| LarisaDragomir a răspuns:

Nu-i `vrajeala`, logic ca a vazut camera, acum depinde si daca se va lua in considerare.

| Theaxniz explică (pentru LarisaDragomir):

Da asta-i chestia ca nu am copiat...unu so intors in spate cand sa dadeau lucrarile ca deja plecam din sala bine o zis ca daca o terminat testul dar ii poate face ceva?

| anamimanonim a răspuns:

Nu e vrajeala.

| ßєtyPєтяσηєℓα a răspuns:

Sunt adevarate si filmeaza nu sunt numai asa.da nu trebuie sa te sperii eu zilele astea la examen am si uitat de ele...si in scoala avem de 2 ani camere si m-am obisnuit cu ele happy cat timp nu ai de gand sa copiezi nu ai probleme, emotii si frica in legatura cu ele

| Theaxniz explică (pentru ßєtyPєтяσηєℓα):

M-am uitat la un coleg da nu am vorbit si nu am copiat e posibil sa fi vazut camera...chiar nu am copiatcrying

| ßєtyPєтяσηєℓα a răspuns (pentru Theaxniz):

Daca nu te-ai uitat pe foaie nu e nimic...asta depinde de profesor...camera a vazut la mine in clasa sunt 2 camere de fapt in toate clasele sa surprinda tot happy

| Ancaaa23456 a răspuns:

Da, sunt camere si functioneaza. Dar poti sa copiezi daca nu esti in raza ei de actiune si daca esti foarte subtil.

| carinutza25dragutza a răspuns:

Nu e vrajeala

| T82 a răspuns:

Acum depinde si ce camere sunt amplassate in scola si din ce scoala esti.
Uite eu de exemplu sunt la scoala NR 1 si avem 2 tipuri de camere: negre care n-au mers niciodata si albe care merg.
Deci camerele pot merge sau nu

| Biiiancaaaaaa a răspuns:

Nu e o vrajeala!
Sunt adevarate.
Si cica se trage la sorti si se verifica camerele de filmat din anumite scoli...

Întrebări similare