-diferente de culoare de la un pantof la altul
-pielea prezinta asperitati la interior care jeneaza piciorul
-cusaturi defectuase,strambe,jenante
-croiala proasta,fie prea stramt, fie carambul prea scurt(balerinii ies din picior)
-captuseala de prosta calitate, care fie se descosea/dezlipeste, fie face ca piciorul sa transpire in incaltaminte
-talpa de proasta calitate, care fie se toceste extrem de repede.fie prezinta denivelari in interiorul pantofului
-tocul nu este fabricat din material corespunzator sau flecul nu este de calitate,se toceste sau despride usor.
-ornamente(funsa,floare,buton, panglica, etc) prost lipite, sau din material de alta culoare decat pantoful( cand se doreste sa fie de aceiasi culoare), care agata sau rup ciorapul
Sa nu fie bine cusuti..sa fie aiurea facuti..sa aiba taieturi, zgarieturi, sa fie unu mai mare si altu mai mic..etc
Cusuti stramb,trasi stramb,bombeul nelipit,staiful stramb, nefinisat, acoperisul de brant in aer, talpa aplicata stramb, si mai sunt...
Pai ca pielea sa fie zgariata, sa nu fie cusuti in totalitate, talpa sa nu fie lipita bine, sper ca te-am ajutat si eu am avut de facut d'astea la ed tehno. dar nu balerini
Ok! Ti le voi spune eu ..cateva :
- Pot fi rupti
- Pot fi foarte incomozi
- Se verifica modul cum au fost fabricatii
- Trebuie sa aiba u naspect placut
- Trebuie sa semene perechiile intre ei
- Accesorile care sunt puse pe ele trebuie sa fie lipite bine ...cam astea le stiu funda?
anonim_4396 întreabă: