| missprincess a întrebat:

Ce e aia o teza?

Răspuns Câştigător
| Catalion a răspuns:

Ceva ce nu ai vrea sa ai prea repede... E o lucrare de control mai grea decat o lucrare obisnuita.

18 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Teza este o lucrare scrisa care iti testeaza cunostiintele acumulate pe o perioada mai mare de timp si are o dificultate sporita.

| Razvan a răspuns:

Glumesti? Nu stii ce e aia o teza.Chiar daca ai fi in clasa a cincea si nu ai fi dat pana acum nicio teza e IMPOSIBIL sa nu iti fi zis profa/proful ca asta va asteapta la finele semestrului

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Un examen care iti dezvaluieste insasi competenta ta. Fii o fata desteapta si pune-te pe invatat. Daca iei nota mare la o "teza", inseamna ca ai sanse sa pleci mai departe. Mai "princess", esti o fata inteligenta, toti userii te simtim asa, ce se intampla cu tine de nu vrei sa inveti? Este pacat de valoarea ta. Stii ce te sfatuiesc? Lasa dragostea sa-si urmeze cursul, iar tu, vezi-ti de cariera. Iti vorbeste o mama cu copiii cei mai reusiti din lume. Sa revenim: o "teza" este ceva la care trebuie sa inveti ca sa iti poti dezvalui valoarea. Iti doresc multa bafta!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu vrei sa stii, crede-ma.

| xibalba a răspuns:

Eee, secret, dar fie, iti zic. Teza e o lucrare de control din toata materia predata in acel an la romana, mate, info, chimie, etc. Tezele se dau din clasa a 5-a pana in clasa a 12-a. Nu e greu, daca inveti constant si nu lasi sa se stranga multa materie pe ultima suta de metri.

| Happy a răspuns:

Teza este un fel de lucrare care se da la sfarsitul semestrului scolar.De obicei teza se da din tot ce au facut elevi in acel semestru. Sper ca raspunsul meu sa fie de folos.

| princessmary a răspuns:

Este o lucrare(un test) care este de 2 ori mai grea decat acesta, al teza vei da din tot ce ai invatat pana atunci, nota ei este foarte importanta pentru medie, eu o dau peste cateva zile

| deejayra a răspuns:

Idee principala a unei conceptii, forumlata concis, urmand a fii dezvoltata si demonstrata...asta daca nu te referi la teza ca lucrare de control

| DeMentaa a răspuns:

Teza e ca un test din toata materia care icnepeti sa odati din clasa a 5 pana mai incolo. TEza conteaza se aduna la medie.
sper ca ti-a fost de folos

cu drag kido

| DianaLostInDreams a răspuns:

Onutzu, nu ai de unde sa stii ce varsta are.De ex pe la 10-11 ani poate sa nu stie ce e aia o teza.

| Giuly_3112 a răspuns:

Te rog lasa-ma in pace laughing teza incepeti sa o dati din a 5 a crying ( sunt in a 5 a ) chiar maine o dau la MATEMATICAAAA crying(( teza este ca un test doar ca este un pic mai lung si un pic mai greu dar conteaza FOARTE mult teza pentru ca nota pe care o ai in teza o sa ti se adune la medie crying

| Alina_5575 a răspuns:

laughing bun raspunsul lui @ player laughing ...chiar ca nu ai vrea sa ai prea curand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh, pai teza este un test care- dupa cum vad eu - va dezvalui altora cat de incompetenta esti. Cu alte cuvinte, daca nu pui mana pe carte ai toate sansele ca cei din jurul tau "sa se rada" de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica o lucrare pe care o dai la safrstul semestrelor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai o lucrare mai mare si eu sunt in a 5 a si am intrat p acest site pentru ca am nevoie de un referat despre c sunt tezele si raspunsurile voastre au fost fol deoarece le-am pus toate la gramada si mi-a iesit un referat de o pag mersi mult pentru totii cei care m-au ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va multumesc pentru raspunsurile voastre imi sunt de folos la dirigentie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O lucrae mai speciala din toata materia...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am dat-o la mate si ii usor eu sunt clasa a 5-a

Întrebări similare