Zero absolut (temperatura de 0 K) este punctul de pe scara termodinamică la care energia termică a unui sistem îşi atinge minimul, în sensul că nu se mai poate extrage căldură din sistem.
Prin acord internaţional temperatura de 0 K corespunde temperaturii pe scara Celsius de −273, 15 °C, iar pe scala Fahrenheit la −459, 67 °F.
Salut, Nicu. Temperatura " zero absolut " este temperatura de zero grade Kelvin ( - -273. 15 grade celsius ). Uite ce am gasit pe net " Zero absolut (temperatura de 0 K) este punctul de pe scara termodinamică la care energia termică a unui sistem îşi atinge minimul, în sensul că nu se mai poate extrage căldură din sistem. "
0 absolut este cea mai mica temperatura posibila, adica 0 K (Kelvin) echivalentul a -273. 15 grade C.
Temperatura cea mai mica ce se poate obtzine.Sub 0 grade kelvin nu mai e caldura.
@Bubble:Nu am zis de tine, am raspuns inaintea ta faza cu copiatul
Ma bucur pentru tine ca ai invatat si tine-o tot asa, iar ceilalti frustrati mai bine v-ati documenta si apoi puteti da cate stupide vreti
Am vazut mai de mult un documentar, nu mai are rost sa spun ca ati dat toti acelasi raspuns ...
Temperatura de 0 absolut este considerata cea mai mica temperatura posibila, nu se stie daca poate fi "mai frig" de atat, in ori ce caz e doar o banuiala nu e o certitudine.Asa ceva nu s-a inregistrat nici o data