Se cunoaste deja ca limbile romanice sunt cele mai usor de invatat acestea fiind franceza, romana, spaniola, portugheza si italiana
Depinde
mie mi se pare franceza mult mai grea decat engleza conteaza si sa-ti iti placa si cum o inveti, daca ai profesor de treaba,.
oricum cred ca franceza e mai grea decat engleza si la pronuntie si la ortografie.
Franceza are mai putine verbe dar engelza inveti sa vb si din auzite franceza e mai complicata cu accentele depinde de fiecare. Stima
Franceza, si in special gramatica.Pe langa franceza, engleza este floare la ureche!
Mie mi-se pare ca franceza... engleza este destul de usoara din punctul meu de vedere [sunt clasa a VII-a in clasa intensiva de engleza]. fac engleza de la gradinita[ ma rog, acolo nu scriam decat vorbeam]
franceza fac din clasa a V si mie mi-se pare destul de grea... mi se pare frumoasa atunci cand o aud da` sa o vorbesc eu in niciun caz...
Daca iti place, nu este grea nici engleza nici franceza.
Mie franceza nu imi place defel, deci clar raspunsul meu va fi ca limba franceza este mai complicata.
Engleza o poti pricepe si invata mult mai usor fata de franceza; scrierea si pronuntarea limbii engleze mi se par foarte usoare in comparatie cu cele ale limbii franceze.
Franceza este catalogata fiind mai grea decat engleza, asta pentru ca engleza o auzim peste tot: filme, muzica chiar si pe statusuri.
Franceza e mai grea. Engleza o inveti foarte repede daca te uiti la multe filme in engleza.
Franceza e oribila.Intre mine si ea a fost ura la prima vedere. Dupa 6 ani de franceza nu stiu decat cateva fraze banale
Engleza mi se pare de n ori mai usoara
Plus ca la franceza e pronuntia aia ciudata, de parca ai inghiti un carlig
English rocks!
Franceza eu st in clasa a 7 a si fac amnd2 si la ambele am doar 10 dar franca e mai grea
Sjhxjcks întreabă: