O lege fizică sau o "lege a naturii" este o generalizare ştiinţifică bazată pe observaţii empirice.
Pai tot ce exista exista in virtutea acestor legi fizice existente de cand e materia. fara ele nu se poate.ar fi un haos universal. oamenii de stiinta le spun legi fizice. Dumnezeu le spune porunci.fiindca pe toate le striga pe nume. una nu lipseste.in plan cosmic daca ar lipsi o singura stea sau planeta s-ar strica echilibrul fortelor dintre ele si s-ar prabusi tot sistemul.la fel si in microcosmos. la nivel molecular se intampla la fel.toate actioneaza dupa regulile ce le-au fost impuse la creatie sau cand s-au nascut.
Siteurile cu referate sunt proaste pentru ca am mai facut eu un referat dupa net si mi-a spus profu ca e prost si si-a dat seama ca am luat de pe net mai bine intrebi pe cineva care stie sau o carte despre fizica eu nu stiu ... sper sa gasesti
O lege fizică sau o "lege a naturii" este o generalizare ştiinţifică bazată pe observaţii empirice. Poti invata mai multe despre fizica aici : www.fizicaonline.blogspot.com :)
@aysun, desi inteligenta ta ma fascineaza, mai ales geniul tau in exprimare, era vorba de definitia legii, nu exemplificare, asta poate tot prostul (dupa cum ne-ai demonstrat.)
anonim_4396 întreabă:
alexandra7 întreabă: