| Aries90 a întrebat:

Ce este o lege fizica?

13 răspunsuri:
| Tessy a răspuns:

O lege fizică sau o "lege a naturii" este o generalizare ştiinţifică bazată pe observaţii empirice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tot ce exista exista in virtutea acestor legi fizice existente de cand e materia. fara ele nu se poate.ar fi un haos universal. oamenii de stiinta le spun legi fizice. Dumnezeu le spune porunci.fiindca pe toate le striga pe nume. una nu lipseste.in plan cosmic daca ar lipsi o singura stea sau planeta s-ar strica echilibrul fortelor dintre ele si s-ar prabusi tot sistemul.la fel si in microcosmos. la nivel molecular se intampla la fel.toate actioneaza dupa regulile ce le-au fost impuse la creatie sau cand s-au nascut.

| ViVi a răspuns:

Siteurile cu referate sunt proaste pentru ca am mai facut eu un referat dupa net si mi-a spus profu ca e prost si si-a dat seama ca am luat de pe net mai bine intrebi pe cineva care stie sau o carte despre fizica eu nu stiu laughing... sper sa gasesti

| aysun a răspuns:

Lege fizica - gravitatia, d-aia nu-ti zboara fundul prin aer, printre brazi.

| Diva a răspuns:

Legea fizica este o relatie matematica intre marimiile fizice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legea fizica este o propozitie care poate fi demonstrata matematic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O lege fizică sau o "lege a naturii" este o generalizare ştiinţifică bazată pe observaţii empirice. Poti invata mai multe despre fizica aici : www.fizicaonline.blogspot.com :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce este hbar n-am si nimic nu-mi place fizica pentru ca e grea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce :d urasc fizica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N stiu si nu voi sti

| iuliia a răspuns:

@aysun, desi inteligenta ta ma fascineaza, mai ales geniul tau in exprimare, era vorba de definitia legii, nu exemplificare, asta poate tot prostul (dupa cum ne-ai demonstrat.)