Cuvantul "timp" are mai multe acceptiuni, in functie de contextul in care este folosit. Le poti vedea pe toate daca te uiti in dexonline.ro. Numai bine!
Timpul este singura noastra avutie, singurul care ne limiteaza si de care dispunem cu adevarat. Poti sa pretuiesti ceva mai mult decat clipa.
Sunt de acord cu Adrian :d Timpul nu exista; toate aceste lucruri ce tin de timp s-au inventat :d.
Timp= Dimensiune a Universului dupa care se ordoneaza succesiunea ireversibila a fenomenelor...asa zice DEX-ul
Dar eu cred ca timpul ne e principalul dusman dar si peincipalul aliat in viata. Ne ghidam dupa timp si nimic altceva, e ca si cum noi am fi doar niste robotei care asculta doar de timp. Ne irosim timpul pretios facand nimicuri si nu-l mai putem recupera caci hotii de timp sunt peste tot!
Nu cred ca este definit. Este ceva care vine si pleaca.ca si cum nici nu ar fi fost. Tot timpul m-a atras subiectul asta dar nu am gasit inca un raspuns clar.
Timplul este o unitate care sa masoara in :ore, minute, secunde, zile, ani. Tiplul ne arata o perioada in care a avut loc un eveniment sau urmeaza sa aiba loc!