Un amic este cea dintîi dintre literele alfabetului, scrisă cu caracter mic.
Un a mic!
Amic.
Persoana de care cineva este legat printr-un sentiment de simpatie, stimă și atașament reciproc.
Prieten:
Persoană de care cineva este legat printr-o afecțiune deosebită, bazată pe încredere și stimă reciprocă, pe idei sau principii comune.
Un amic este un prieten cu care te intelegeti mai putin bine e mai diferit decat tine si prieteni tai il tratezi altfel vorbesti sarcastic pentru el tu pori fi prieten iar pentru tine el sa fie amic.
Un prieten este acea persoana care, te lasa sa fi tu insuti indiferent de situatie.
Un prieten este acea persoana care te sustine si te incurajeaza atunci cand doresti sa faci o schimbare in viata ta, chiar daca nu intelege exact motivul pentru care tu faci acea alegere.
Iti doresc o seara superba in continuare
A intrebat ce e ala amic si a specificat clar sa nu se confunde cu definitia cuvantului prieten...
E ca si cum am spune ""prieten" si "prieten mai putin important".
Amic, ar mai putea de asemenea, sa insemne:
O persoana cu care nu vorbesti prea des, nu te intalnesti prea des, mai mult va salutati din mers. Ceva in genul acesta
Un amic este un fel de prieten dar cu care nu te intelegi la fel de bine, nu-i poti spune unele lucruri si cu care vorbesti ce ai de vorbit si atat eu cred ca este sinonim cu,, coleg''