| SwAn a întrebat:

Ce faceti ca sa nu mai fiti stresati cand vine o teza?

Răspuns Câştigător
| Viviluka a răspuns:

Eu eram super agitata la teza dar am pus mana si am invatat cu o seara inainte si asa a doua zi numai aveam asa multe emotii doar cateva ca poate era ceva ce uitasem sa invat.Dar a fost bine. Apropo roaga-te cu o seara inainte. Eu am luat 10 love struck

7 răspunsuri:
| GieNuKa a răspuns:

...Poi sa nu te agiti ca trece repede tezawinking si eu am avut teza sh eram in stres :-ss da nu ai dc... daca stii sh ai invatsat nu ai de ce sa te temewinking sh un sfat: sa fii calm/ calma ca nu vine potopu. teza trece repedewinking

| ioana1704 a răspuns:

Invat binenteles!

| ade_6187 a răspuns:

Ia pastile ati stres si o sa fi mai linistit

| ade_6187 a răspuns:

Ia pastile ati stres

| ΔH a răspuns:

Pai e simplu: n-am niciun stres.
Ce mare branza?
Teza e o lucrare ca oricare alta. Note are 25% din valoarea mediei, ceea ce inseamna ca nu-i mare scofala.
Mai mare valoare au lucrarile de la materiile cu mai putine note, cand luati de exemplu o nota din ascultare si o nota din lucrare, acolo valoarea ei e de 50%.

| Capsuniq a răspuns:

Trebuie doar sa te distrezii putin inante de teza. uiti si gata.asta o fac mereu.ina nu ies din 8 din teze.deci e pe riscul tausmug

| camy417 a răspuns:

Niciodata cand vine vorba de concursuri sau teze nu sunt stresata...(dar nu stiu dc de fiecare data vomit laughing )