Pai arunc ghiozdanul in mijlocul casei, apoi scormonesc in frigider dupa dulciuri si bere.Ma bag in fotoliu dupa masa sanatoasa si merg afara, ma bag in pat pe la 1, 2 noaptea, dar inainte il trezesc pe tata si il terorizez: "daca nu mi-ai facut temele cum trebuie, dormi in balcon!" Dimi ma bat cu mama care trage de plapuma mea si incearca sa ma dea jos din pat, imi aprin o tigara, bunica imi face cafeaua in timp ce eu imi numar banii de buzunar la o masina automata de numarat.
Iau micul dejun ce consta intr-un pahar de coniac si cand ies pe usa ma rastesc la ai mei:"daca nu-mi udati ierburile sau va pune mama dracu' sa stingeti neoanele va dezmostenesc! hai mergeti la munca!"
E grea viata de cursant mai Mony tu crezi ca e asa usor?
De obicei mă pun la calculator, între timp îmi mai fac temele şi citesc, iar de obicei mai citesc câte ceva seara, înainte de culcare. Asta e în general. Desigur, deseori am câte o treabă pentru care voi ieşi afară sau uneori ies cu cineva pe afară
Vin acasa pe la 7 jum, ma sapl, mananc si ma bag la pc. ma uit la stirile din sport, mai intru pe TPU. daca am ceva de scris mai ma uit pe net. iar pe la 9 ma bag pa meci
funda
Monotonia mă omoară, dar ies cu bicicleta să recreez plămânii...e atâta fum de țigară în școala aia...
Eu stau o ora maxim mancand, sau jucanduma. dupa aia ma apuc de teme si dupa ce le termin pe toate ies afara cu colegi mei. daca nu poate nimenima joc pe pc
anonim_4396 întreabă: