| Liviu321 a întrebat:

Ce facultate alegeti dintre Artifex si Hyperion din Bucuresti?
Ps: va rog, raspundeti serios, fara "niciuna", fara "sunt ambele cu plata, nu ai viitor" etc. Multumesc!

5 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Cine dracu a auzit de alea?

| Bizon95 a răspuns:

De Hyperion am mai auzit de Artifex... NU
alte idei nu am tongue

| Yurisa a răspuns:

In primul rand sunt univeersitati nu facultati
In al doilea rand asta e adevarul: niciuna, sunt ambele cu plata nu ai viitor
Calitatea invatamantului particular este sub nivelul marii, sunt niste fabrici de diplome. Ca dai bani sa primesti o dilpoma sau ca dai bani, stai 3 ani intr-o cladire ca ulterior sa primesti o diploma e fix acelasi lucru

| ConnorRK800 a răspuns:

Avand in vedere faptul ca ele, Hyperion si Artifex, sunt universitati particulare, nu iti recomand niciuna. Da, am observat ca nu asta doresti sa auzi, dar adevarul este ca la universitatile respective nu vei invata, aproximativ, nimic rentabil, numindu-se "fabrici de diplome" cu un motiv. Decat sa urmezi o facultate dubioasa ca sa te vezi si tu "absolvent de facultate", dar care nu detine skill-urile necesare pentru a fii angajat, iti recomand sa inveti o meserie, de exemplu: sudor, mecanic, instalator, electrician, etc.
Meseriile sunt foarte cerute pe piata muncii din cauza lipsei mari de meseriasi si a cresterii constante a nevoii meseriasilor, asta insemnand o oportunitate pentru tine si pentru multi altii, inclusiv pentru mine. Un sudor, de exemplu, in Romania are un venit de inceput "decent" (1900-2300 lei net) si poate ajunge, in functie de experienta si evolutia sa profesionala, la un venit estimativ de 4000-4500 lei net, probabil chiar mai mult.

| Liviu321 explică (pentru ConnorRK800):

Ideea e ca eu doar de diploma am nevoie. De acea diploma pe care o pun la CV sa pot spune ca am studii superioare. Atat. Sunt mulye joburi care cer studii superioare...nu te intreaba ce facultate ai facut, doar sa le ai. Sau ma rog, sunt joburi unde te intreaba. Dar avand in vedere ca nu voi candida pentru vreun post de manager la Ubi Soft e ok si una din cele doua facultati. Eu am o scoala post liceala, doar ca vreau mai mult de atat. Peste ani nu se stie daca imi va mai place ce fac acum. Iar eu lucrez, nu pot sa ma duc si la facultate si la serviciu. Nu am timpul necesar, de asta optez pentru o facultate cu plata unde sa ma pot duce mai rar.