Poti urma ce facultate iti doresti, daca te referi la profilul filologie din liceu nu are nicio legatura cu ce vei face mai departe.In cazul in care iti place partea de uman(filologia si stiintele sociale fac parte de aici) poti sa urmezi o facultate de acelasi gen adica : Facultatea de litere, Facultatea de limbi straine, Jurnalism ...insa poti urma si alt gen de faculati printre care Fac de psihologie, de medicina...
Pai cam depinde si de ce iti place si tie sa faci. Nu`ti impune sau nu`ti interzice nimeni sa faci facultatea de matematica daca vrei , evident ar fi cam greu daca tii cont de faptul ca in ultimii doi ani din liceu n`o sa mai faci mate. La fel e si cu medicina sau economia, iti va fi mai greu decat celor de la profil real dar nu imposibil.
Oricum daca urmezi profilul de filologie, ar trebui sa alegi si o facultate cu profil "uman", de exemplu : facultate de Filozofie, Psihologie, Sociologie, Drept, Limbi straine, Litere, Jurnalism, Stiinte Politice, Comunicare si relatii publice si lista poate continua
Referitor la a doua`a intrebare la filologie intensiv faci multe ore de engleza pe saptamana (in jur de 5-6 din cate stiu eu), iar la filologie "simplu" nu faci decat 3-4 ore (asta iti spun sigur, pentru ca eu la acesta sunt
Facultatea de psihologie poti sa mai faci mi se pare, facultatea de litere, facultatea de limbi straine puii mei sunt multe.
Si eu sunt la filologie, iar apoi o sa dau la Academia de politie, pentru ca se da examen la romana istorie si engleza. la filologie intesiv engleza se fac multe ore de engleza pe saptamana iar la filologie simpla faci doar 2 ore de engleza pe saptamana. Bafta!
funda?
Si eu sunt la filologie, iar apoi o sa dau la Academia de politie, pentru ca se da examen la romana istorie si engleza. La filologie intesiv engleza se fac multe ore de engleza pe saptamana iar la filologie simpla faci doar 2 ore de engleza pe saptamana. Bafta!
funda?
dyana_4835 întreabă:
Curiosul999 întreabă: