| isabella19 a întrebat:

Ce facultate este mai buna adica mai utila pe viitor si care imi asigura o slujba mai buna si mai usor de gasit : cea de Informatica sau Automatica si Calculatoare? Eu consider ca Automatica si Calculatoare, dar ma gandeam sa mai citesc si alte opinii.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce vrei sa faci. In principiu daca faci AC inveti cam tot ce se face si la Informatica. Invers nu se aplica, dar nu te ajuta cu absolut nimica diploma daca este praf. Nu diploma iti asigura o slujba buna pe viitor.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In principiu A&C. Insa conteaza si calitatile si aptitudinile tale. Diploma e inutila daca tu nu esti bun de nimic dupa ce termini facultatea si cauti un job.

| clover231 a răspuns:

Buna! Eu sunt la Politehnica: Electronica, sora mea a fost la Automatica.Din experienta iti spun ca ceea ce inveti in facultate nu o sa te ajute prea mult: prea multa parte teoretica(pe care se bazeaza profii), prea putina practica, laboratoare o data la 2 saptamani la care nu faci altceva decat sa masori niste componente sau sa rulezi programe deja facute...Te sfatuiesc din toata inima, daca ai posibilitatea de a pleca la studii in strainatate sa o faci. Am un prieten care a plecat cu bursa de studii in UK si a terminat Computer Science si nu se compara cu ceea ce facem noi in tara. El a plecat printr-o fundatie:study Abroad Advising Center. Daca vrei poti sa le dai un mail la contact@education-abroad.ro pentru mai multe detalii. Multa bafta!