Orice facultate poti urma! Diploma de bac este cheia pentru facultate. Tu decizi ce facultate vei urma. Eu mizez pe medicina, marketing, automatica si agronomie!
Mate info. Poti sa faci una din facultatile din Politehnica, desi cele mai bune sunt Automatica si calculatoare si Electronica (la celelalte nu te sfatuiesc sa te bagi ca e timp pierdut, te alegi doar cu o diploma, si atat). Mai poti alege Cibernetica din ASE (parca acolo era), sau un profil informatic din ASE. Sau ai putea face chiar facultatea de Matematica din cadrul Universitatii. Acum depinde ce vrei sa faci pe viitor (la meserie ma refer). Daca iti place IT de exemplu sau programare...etc. Automatica, Electronica sau Cibernetica zic eu ca sunt OK>
Nu are importanta profilul... exemplu este fata mea care termina in acest an Colegiul national de informatica si da la facultatea de medicina, are colege si cu drept si cu filologie sau comunicare. Deci dai acolo unde iti place.
Si eu am fost la acelasi profil in liceu, eu mi-am ales ASE. Poate sa mai mearga la Politehnica, daca se pricepe si vrea o facultate buna
ralucaripan întreabă:
ch0c0latemix întreabă: