anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce facultate sa fac? Sunt clasa a 12 si tot nu m-am decis. Sunt la uman si-mi plac limbile straine, dar merita sa fac o facultate in domeniul asta? Cei care au absolvit, va rog sa-mi dati un sfat!

4 răspunsuri:
| alexandra_3253 a răspuns:

Eu zic sa te duci ori la psihologie ori la litere...drept...km unde vrei...sh ceea ce iti place tie mai mult... dar ar fi km kzul sa decizi ce fac o sa faci ...eu m-am decis din cls a 10 sh tot profil uman sunt...succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt studenta la Psihologie si inca sustin ca am facut o alegere buna. Am facut acelasi profil ca si tine si imi placeau engleza si spaniola, dar am ales psihologia, pentru ca m-a atras mai mult. Daca tu insa preferi limbile straine, eu cred ca e mai bine sa te indrepti catre ele. E important sa alegi ceva ce iti place, altfel oricat de bine vei fi platit(a), nu cred ca merita corvoada de a face zi de zi ceva ce nu iti place. Si oricat de "aglomerat" ar fi un domeniu, poti sa ajungi in varf cu suficienta ambitie si dedicatie. Bafta!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Tu ești singurul tău arbitru.
La ora actuală toate facultățile sunt o loterie, deci hotărârea îți aparține în totalitate privind viitoarea ta carieră.
Mult succes la luare deciziei cele-i mai bune.
Pa, pa.

| smaranda_1873 a răspuns:

Prima data gandeste-te ce iti place dintre toate materiile...si care crezi ca te-ar ajuta apoi sa te inscri...incearca o facultate cu dubla specializare...de ex:
daca iti place geografia fa un GLS( adica limi straine ampliacte in geografie) si e de viitor spun eu... sau ceva in engleza si ceva ca sa ai profil dublu:-) spor