Eu zic sa te duci ori la psihologie ori la litere...drept...km unde vrei...sh ceea ce iti place tie mai mult... dar ar fi km kzul sa decizi ce fac o sa faci ...eu m-am decis din cls a 10 sh tot profil uman sunt...succes
Eu sunt studenta la Psihologie si inca sustin ca am facut o alegere buna. Am facut acelasi profil ca si tine si imi placeau engleza si spaniola, dar am ales psihologia, pentru ca m-a atras mai mult. Daca tu insa preferi limbile straine, eu cred ca e mai bine sa te indrepti catre ele. E important sa alegi ceva ce iti place, altfel oricat de bine vei fi platit(a), nu cred ca merita corvoada de a face zi de zi ceva ce nu iti place. Si oricat de "aglomerat" ar fi un domeniu, poti sa ajungi in varf cu suficienta ambitie si dedicatie. Bafta!
Prima data gandeste-te ce iti place dintre toate materiile...si care crezi ca te-ar ajuta apoi sa te inscri...incearca o facultate cu dubla specializare...de ex:
daca iti place geografia fa un GLS( adica limi straine ampliacte in geografie) si e de viitor spun eu... sau ceva in engleza si ceva ca sa ai profil dublu:-) spor
Sjhxjcks întreabă: