Facultatea de Geografie-Turism (unde poţi deveni stewardessă, ghid turistic, etc) dar nu este neapărat necesară, ai nevoie de un curs.
Deci.
Sa va explic.
Am mers in vacanta in Italia cu avionul
Si mi-a placut enorm.
Acum ca am aflat cum este cu avionul, imi doresc din ce in ce mai mult sa devin stwardessa. :X
Multumesc tuturor care mi-ati raspuns la intrebare.
Ati dat raspunsuri care m-au pus pe ganduri.
Multumesc din nou
Facultatea nu este obligatorie deoarece pentru a deveni stewardessa ai nevoie de un curs dar vei avea mult mai multe sanse pentru a obtine un job daca ai o facultate terminata.nu exista o facultate anume pentru a ajunge la acest post, preferabil ceva legat de tursim, relatii publice, hotelarie. printre altele.
Succes!
Facultatea de Geografie-Turism nu iti asigura un loc de munca in domeniul asta, dar te poate avantaja.Ai nevoie de un curs de stewardesse, si nici acela nu iti asigura100% un loc de munca in domeniu.trebuie sa indeplinesti niste criterii.sa ai o anumita inaltime, sa nu ai probleme de sanatate, sa cunosti cel putin 2 limbi straine. cerintele sunt numeroase.si difera de la o companie la alta.
Te-ai dus pana in Italia unde faci 2, 2-30 cu avionul dar sa mergi 7-8 ore te tine nu e faza numai ca stii sau nu sa servesti o cola si de facultate pentru asa ceva nu am mai auzit incearca la companiile aieriene si te informeaza se fac cursuri direct la companii cu sau fara plata depinde de companie
Adi1987 întreabă: