Cred ca pana la urma, daca vrei un raspuns cat mai concludent, ar trebui sa spui si de ce v-ati despartit (ai calcatu tu stramb, sau ea, sau pur si simplu ati hotarat asta impreuna din diverse motive)
Nu se da flori la despartiri.Dar ma rog.ai putea sa ii cumperi un buchet de trandafiri si un ursulet de plus.
Flori? De ce sa dai flori? Nu sarbatoresti pentru ca te desparti de cineva! Mai degraba ii dai ceva ce sa ii aduca aminte de tine, gen o poza cu voi, un lantisor, un talismat o bratara de a ta! Macar asa veti ramane prieteni... bft!
Din proprie experienta, se intampla si uneori sa sarbatoresti pentru ca reusesti sa scapi, pardon, sa te desparti de cineva. Intr-adevar nici eu nu stiu de ce ar trebui sa dai flori la despartire dar daca tot insisti, da-i un bucet de flori de "nu ma uita"
Mda, dar daca vrea sa ii dea flori asta inseamna ca a tinut la ea, daca tot vrea sa ii ofere ceva nu? Altfel nu se mai chinuia si pa si pussy! oricum ai dreptate!
Cred ca ar fi bine -dupa parerea mea- sa ii oferi aceeasi floare pe care i-ai daruit-o atunci cand ati inceput aceea relatie
Eu cred ca ar fi ceva super un buchet mare de TRANDAFIRI GALBENI, fiindca "galbenu" semnifica despartirea...