Beletristica rusa este remarcabila, in mod special, clasicii.Cu binevointa si totala lipsa de nihilism vis a vis de literatura "vecinilor" nostri despre cultura carora habar nu avem,in schimb trambitam in cor:"Nu ne place!",cred cu tarie ca, cel putin, ai incerca!
Daca vrei sa alegi dintre carti contemporane, citeste recenziile de aici: http://www.cartidecitit.ro/recenzii-carti
Hei. Imi place sa citesc carti de dragoste, am scris si eu una.
Nu mi-as putea promova cartea singura, pentru ca e normal ca mie sa mi se para foarte frumoasa din moment ce e scrisa cum vreau eu, dar poti citi pe blogul meu comentariile celor care au citit-o :http://dimianmaria.blogspot.com/
Eu spun ca merita!
Numai bine si spor la citit!
M.Preda -Cel mai iubit dintre pamanteni
M. Drumes-Invitatzie la vals
M. Eliade-De ce iubim femeile?
cel mai importan e sa iti place ce citestisi sa citesti cu placere
Micutza ta,foarte faina cartea invitatie la vals, am citit-o cu placere mi-a placut foarte mult,un plus pentru asta, desi imi place sa citesc drame nu romane de dragoste, acela face exceptie
Seria Gossip Girl,Jurnalele Vampirilor, Twilight," Vampirii vestului"
Mircea Eliade-Romanul adolescentului Miop, Maitreiy
Mihai Drumes-Elevul Dima dintr-a saptea, Invitatie la vals
Margaret Mitchell-Pe aripile vantului
Ionel Teodoreanu-Lorelei
Giulia Carcasi-Zodia indragostitilor
fundita?
Imi plac cartile pentru adolescenti,de dragoste, aventura
Iti recomand:
Clare Naylor- Pe urmele lui Alice
Cynthia Langston-Între două avioane
Ruthanna Hopper, Amanda Goldberg-Celebutantele
Leslie Oren-Ne vedem pe Net!
Le-am citit pe toate cu mare placere, acum citesc Confesiunile unei iubarete de Michelle Cunnah
Imi plac cartile amuzante si cele de actiune, sf dar si dramele.cartea mea preferata este "ultimul cantec" de nicholas sparks si ti-o recomand si tie
Una dintre cele mai reusite carti care le-am citit vreodata este Postasul suna intotdeauna de doua ori de James Cain, o adevarata drama.
Mie imi plac in special romanele istorice, dar o sa-ti spun dau cateva sugestii de toate genurile:
Nimic nou pe frontul de vest-Erich Maria Remarque
Stapanul inelelor-J.R.R Tolkien
Cei trei muschetari-Alexandre Dumas(tatal)
Winnetou-Karl May
La rascruce de vanturi-Emily Bronte
De asemenea incearca cartile lui Stephan King. Lectura placuta!
Isvziwbdj întreabă: