| FluffeeMonstah a întrebat:

Ce-i mai bun? Real... sau uman? Am inteles ca realul e mai bun dar vreau sa vad mai multe pareri... >: mersi! Apropo, poti sa zici si un motiv? :O

6 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Nu exista o superioritate intre cele doua numai ca unul e bun pentru unele persoane altul pentru celelalte. Daca ai inclinatii spre matematica, fizica, informatica, te descurci cu calculele sau vezi pe pitagora in triunghi ca soarele pe cer atunci du-te la real. Daca ai spirit literar, ai talent in compuneri sau lirica, citesti carti de literatura, pricepi repede gramatica si te descurci cu limbile straine atunci du-te la uman.

| RazzyFUnik a răspuns:

Pentru viitor realul iti e mai util dar e mai greu
umanul e mai placut si mai usor de invatat dar pentru viitor nu ai prea multe cai pentru dezvoltare
succes

| FluffeeMonstah explică (pentru RazzyFUnik):

Ok happy mersi - cam asta e si parerea mea ^_^

| *Lyttle.me* a răspuns:

Hey!
Eu sunt pe profil real si sincer imi tocesc creierii, iese fum laughing
Matematica la greu, chimie, fizica. daca le adori, poti da la real laughing, eu cam regret.
Profilul uman am inteles ca se pune baza multa pe istorie, romana thinking
Tu decizi.winking

| FluffeeMonstah explică:

Whoops O_O merci nu mersi laughing ma rog... xD nu prea conteaza

| FluffeeMonstah explică:

Deci... e vorba despre real/uman de la liceu happy si cineva mi-a zis ca realul e mai bun-se face mai multa mate, dar si celelalte materii. pe cand la uman nu prea se face mate o.o' si e importanta. Dar eu nu-s as la mate si nu stiu daca n-o sa fie prea greu pentru. mine >.