Salut.Eu sunt la stiinte ale naturii.DAi 4 teze pe semestru la romana mate obligatoriu si la 2 la alegere din chimie bio si fizica.Pe clasa a 9-a ai 29 de ore din care 4 de romana 4 de mate 3 de fizica 3 de chimie 1 de istorie si geografie 1 de muzica si una de desen (o data la 2 saptamani desen si muzica).Una de sport 2 de franceza 2 de engleza 1 de logica 2 de bio 1 de religie 1 de tic si 1 de info.Pe parcursul anilor orele de romana o sa scada si o sa se adauge ore precum chimie bio mate fizica care sunt principale in profilul tau
Da,am fost si eu intr-a 9-a la acest profil. Dai teza la romana,mate, biologie, chimie si fizica la alegere. Faci ore normale in primii 2 ani de studiu.cam 3, 4 ore de mate pe saptamana, 3, 4 de romana, 3 de chimie + chimia mediului, biologie 2, sport 2... logica o ora...in rest faci ca la scoala generala si in a 10-a la fel ca in a 9-a, iar din clasa a 11-a vei avea multe ore de romana,mate,fizica,chimie, sport, biologie.
Draga Catalin, daca esti la profil de stiinte ar trebui sa stii ca teza se da si la biologie.
Sal, eu sunt la acest profil si vreau sa zic ca e "echilibrat" in clasa a 9 aveam 3 ore de chimie, 2 de bio, 3 de fizica, 4 de mate/romana/2 eng 2 franceza, desen/muzica una pe saptamana. 2 de TIC 1 de info 1 de sport 1 de logica 1 de istorie 1 de geografie.
Tezele se dau la : mate romana si ai de aleas 2 dintre :biologie/chimie/fizica
spirt1 întreabă:
Ralucutza_5039 întreabă: