| schlau a întrebat:

Ce imi puteti spune despre profilul "stiinte ale naturii". adica pe ce se pune acent.

P. S; cam cate ore de mate si limbi straine fac la acest profil.

Răspuns Câştigător
| Nirvana a răspuns:

4 ore de mate. Limba engleza (2 ore) si limba franceza tot 2 ore. Acum depinde de liceu. Poti face si germana in locul limbii franceze, dar cum am mai zis depinde de licei. LA stiintele naturii se pune accent pe toate, fiind profil real. Dar in special se face multa chimie, biolgie si fizica. Vei avea cate 3 ore din fiecare 2 obiecte, iar acestea se vor schimba de la an la an. Adica anul asta presupunem ca faci 3 ore pe saptamana de chimie si fizica si doar 2 de biologie. La anul vei face 3 ore de chimie si biologie si doar 2 de fizica. Este un profil bun, unde profesorii au pretentii mari. Este al doilea profil din liceu.

4 răspunsuri:
| Mia a răspuns:

Poi eu sunt la stiintele naturii bilingv engleza.eu am 6 ore de engleza p saptamana., 3 de romana, 3 de mate, 2 de franceza, 2 de bio, 2 de chimie, 3 de fizica si cate una din restul:istorie geografie sport etc

| swet girl 22 a răspuns:

Se pune accent pe biologie si pe chimie, si faci 4 ore de mate pe saptamana, cel putin in clasa 9ca si eu am terminat acum cl 9. 2 ore de engleza si inca 2 de franceza, fizic 2 ore pe saptamana, si romana tot 4 ore pe saptamana.

funda!?

| Biank_8453 a răspuns:

Bio, chimie, fizica etc

| Miauti a răspuns:

Stiintele naturii din cate stiu eu este vorba despre ecologie si protectia mediului incadrul biologiei.