Romanul adolescentului miop. Plus că e mai scurtă. Dar e mult mai interesantă şi haioasă
Iti recomand Maitreyi si Romanul adolescentului miop.O sa-ti trebuiasa si la scoala in clasele 9-10.Sunt romane importante si frumoase si lecturi obligatorii pentru liceu dupa cum am mai zis.Mult succes
Bună!
Îți recomand Moromeții, Romanul adolescentului miop dar și Mara a fost interesant.Citește-le căci toate sunt interesante dar personal astea mi-au plăcut mie mai mult
Sper că te-am ajutat
Mie mi-a placut mai mult Maytrei pentru ca e o poveste de dragoste intre autor si indianca!
Citeşte-le pe toate, sunt frumoase! Nu ai să pierzi nimic dacă le citeşti pe toate, pe bune!
Mie, ca părere personală, dintre acestea cel mai mult mi-a plăcut Romanul adolescentinului miop, însa aşa, toate sunt frumoase!
Primele 3 sunt super toate fiacare are cate ceva al lui
doar romanul adolescentului miop nu l-am citit:p
Primele 3 sunt super, fiacare are cate ceva al lui
doar romanul adolescentului miop nu l-am citit:p
Romanul adolescentului miop! o sa ai multe de invatat, poate chiar o sa te identifici cu protagonistul
Primele 3 sunt foarte plictisitoare.mai ales la mara.citesti cum aduna ea bani pentru aia doi sh de`astea.romanul adolescentului nu stiu insa cum e poti citi romanul ion de liviu rebreanu.
Tot ce ai descris e plictisitor
adika.eu prefer roman lu Agatha Christie,, alea politisteee; x!
Dupa parerea mea Mara Acum depinde ce intelegi tu prin frumos si neplictisitor;-)
Apoi poti incerca Omul invizibil, de herbert george wells;
Singur pe lume, de Hector Mallot
Maitrey clar! consider ca e cea mai frumoasa opera pe care eliade a scris-o:X romantic, conflicte acolo e super.
Dintre cele de mai sus Morometii! Cand am citit-o eu am stat cu sufletul la gura!