Limba romana :biografiile autorilor studiati, poeziile proprii, compuneri, teste de autoevaluare, neologisme, regionalisme, arhaisme,,, sper ca te-am putut ajuta...:*
Draga iarta-ma dar portofoliu la toate, pai daca sunt probleme de matematica sau mai stiu eu ce definitii si rezolvari iar la romana istorie geografie scheme de lectie... eu nu am avut chiar la fiecare obiect asa ca nu cred ca te poate ajuta cineva...
Fara suparare, dar cred ca situatia asta e cam ridicola Intrebarea ta nu a fost clara de la inceput si este normal sa ti se ceara detalii(ca sa te putem ajuta ). Cum se face ca la final tot tu esti cea lezata, "draga"? In plus,(asta doar din curiozitate) ce rost avea sa ne zici ca esti sefa clasei sau ne tot amintesti ca mergi la olimpiada? (Apropo: mergi la olimpiada la ce? Ai nevoie de un portofoliu personal in care sa-ti prezinti diplomele, actele care dovedesc ca ai participat la diverse concursuri etc sau un portofoliu in care sa prezinti materia clasei a7-a?). Sfatul meu e sa nu te astepti sa primesti raspunsuri satisfacatoare daca tu nu pui o intrebare pe masura. O zi buna!
Pai pentru un portofoliu general al clasei a 7-a ti-ar trebui cam multe...
Biologie : desene cu corpul uman de gen : sistemul digestic, repoducator, locomotor, ochiul urechea si mult altele
Romana : Ti-ar trebui pe langa teza siniste teme de gen : demonstratii de gen liric, descrieri obiective si subiective si altele
La matematica: pe langa teza niste teste n-ar strica niste teorii poate si un referat despre un matematician scurt de 1-2 pagini, si bineinteles teorii desene demonstratii si ipoteze...
Religie : aici poate un referat despre sarbatori si teste (daca ai)
Franceza : teorie despre timpurile verbale, teste si poate niste dialoguri si bineinteles un vocabular cu cuvintele nestiute
Engleza : teste, teori despre timpurile verbale care sunt destul de multe, verbele neregulate si regulate la 3 forme, si un vocabular
Chimie : in afara de definitii teste si desene nimic altceva...
Fizica : -||-
Istorie : teste
Geografie : harti si teste
Si nu te supara da nu prea pari genul de,, sefa a clasei,, pentru ca nu prea vorbesti corespuzator,, DRAGA,,
alexandradaria132 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: