| aurik@ a întrebat:

Ce impresie aveti de filmul twilight?

Răspuns Câştigător
| Not_7297 a răspuns:

Buna happy.
Eu am vazut cele 3 parti de pana acum si am citit si cartile. Mie mi se pare ca sunt mai bune cartile decat filmul big grin. Nu sunt un fan innrait dar imi place :*.
Aparent cartile pot parea "o noua poveste inventata cu vampiri", nimic nou, insa vampirii lui Stephanie Meyer sunt total diferiti. Familia de vampiri Cullen, eroi principali alaturi de Bella in cele 4 carti, sunt construiti dupa alte principii: sunt "vegetarieni"...adica nu se hranesc cu sange uman, ci cu sange animal, lucru care ii face diferiti ca aspect si stil de viata; au ochii caprui deschis cu tente spre auriu, fiind negri doar cand sunt "insetati", culoare capatata datorita stilului vegetarian de alimentatie; pot merge in voie in lumina zilei, insa se feresc sa apara la lumina soarelui datorita pigmentului pielii care ii face stralucitori si astfel vizibil diferiti in ochii oamenilor; sunt moderni, foarte open-minded si extrem de bogati; nu au colti de vampir vizibili big grin. Toate celelalte aspecte pe care le stim deja despre vampiri se pastreaza: incredibila frumusete fizica, pielea foarte alba si extrem de rece, puterea fizica supraumana, capacitatea de seductie, nemurirea si viclenia.

Stilul de viata aparte ii permite familiei Cullen sa traiasca o viata normala alaturi de comunitati respectabile si sa isi pastreze adevarata identitate ascunsa, pozand intr-o familie normala. Insa nu toti vampirii din Twilight sunt "vegetarieni", restul fiind vampiri tipici care incurca planurile lui Bella si familiei Cullen pe durata celor 4 carti. Anunt de pe acum ca seria Twilight este mai mult gustata de publicul feminin, mai deschis si impresionabil la astfel de povesti. Insa nu e contraindicat publicului masculin, din contra, la cat de bine a prins personajul Edward Cullen la fete, multi baieti ar avea multe de invatat de la el si din comportamentul lui total aparte fata de Bella... asa si-ar cam dori majoritatea fetelor pe cineva. Ce e de remarcat totusi, contrar aparentei si povestilor cu vampiri si alte creaturi, Twilight nu este o carte horror, care sa sperie sau sa dezguste prin scenele de bataie. Este mai mult un roman de dragoste si actiune nebuneasca.

Fundita? big grin

14 răspunsuri:
| Simonaa166 a răspuns:

Este un film foarte frumos si captivant. De asemenea si New Moon, cred ca si Eclipse va fi la fel.

| Diana1417 a răspuns:

Bestial, super, minunat, contine elemente de baza groaza, iubire, ura si de astea...merita vazut...

| mymy a răspuns:

Fffffff buna e sooooperwinking
fundita?

| Ale_8242 a răspuns:

Cred ca este cel mai bun din cele 3 din serie. In urmatoarele doua actorii si-au luat`o in cap si au jucat destul de prost. Parerea mea happy

| Daria a răspuns:

Singurul cuvânt (care nici măcar nu e cuvânt, de fapt) care-mi vine în minte acum este "WOW!". Da, aşa pot să descriu acest film, WOW. Twilight te lasă pur şi simplu wordless.
funda?:*

| KiddSimo a răspuns:

Am vazut toate 3 partiilebig grin:X

Acum astept cu nerabdare si "Zori de zi"; x

Este cel mai frumos film posibil. Un film care te tine in suspans si care iti ofera placerea de a`l revederea de cate ori ai ocazia:X

| Vogelspinne a răspuns:

Seriile twilight atat cartiile cat si filmele sunt frumoase si merita si citite si vazute big grin

| MelissaGreenEyes a răspuns:

Filmele sunt destul de reusite
toate 3 (o sa vina si al 4-lea)hee hee
dar oricum cartea bate filmulwinking

| Anonimusss a răspuns:

Este draguta povestea filmuluiwinking dar ecranizarea nu e cine stie cesad cartile sunt mult prea superbe pe langa filmewinking puteau fi mult mai bine avand in vedere ca subiectul era unul foarte bun:X:X:X in rest merge:X

| Petronela a răspuns:

Este cel mai tare film

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Este un film care merita vazut. Tata nu stia despre acest film si intamplator l-a vazut si i-a placut foarte mult. Cand am venit de la scoala (eu in timpul ala eram la scolala) mi-a povestit si i-am zis ca stiu despre ce film este vorba.

Acest film este iubit de toate generatile:X

Răspuns utilizator avertizat
| stresu a răspuns:

Cel mai bun somnifer

| Lacramioara7531 a răspuns:

E un film minunat, interesant, captivant si nerealistwinking

Întrebări similare