April
| April a întrebat:

Ce impresie credeti ca ar produce o revista Playboy asupra unor salbatici care traiesc goi de cand se stiu?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Interesanta intrebare. Cred ca li s-ar parea total neinteresanta, femeile de acolo fiind prea imbracate si cu prea putine piercinguri.

13 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Cred ca li s-ar face greata de femeile alea disproportionate, pline de silicoane si operatii estetice. Probabil le-ar fi scarba si sa le manance.

| Silvia a răspuns:

Cred ca ar manca-othinking

| ady2607 a răspuns:

Eu sunt de parere ca probabil le-ar oferi ca jertfa zeilor lor... cel putin unii dintre ei.

| JesterRO a răspuns:

Ar produce focul. Nimic mai mult.

| alex2009 a răspuns:

Salbatici n-au cum sa vada reviste Playboy.acolo nu exista tipografie, si sunt analfabeti, daca nu s-au uitat niciodata in oglinda, cred ca sunt ei si o sa se pupe

| wonderbra a răspuns:

Hehehe.cred ca ar pune mana de la mana si si-ar face o tipografie si ar angaja femei ca in revista laughing

| wonderbra a răspuns:

. enigma. Poza ta e buna de Playboy? happy

| 1992 a răspuns:

Daca le-ai explica ce e o poza sau un portret ar crede ca asta ehee heebig grin

| Dixxy a răspuns:

Playboy ar fi pentru ei cum e ziaru liberatea sau juranlul national pentru noilaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm...cred ca deja ai inceput sa ai vise erotice dupa cum observ.Sa-ti trimit si o fotografie de-a mea? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O senzatie de foame.

| cookie_1240 a răspuns:

Playboy in viziunea salbaticilor = meniu (desi nu e concret daca salbaticii sunt sau nu canibali big grin)

| nimeni_5555 a răspuns:

Ar fi ceva obisnuit dar daca salbatici aia ar fi din epoca de piatra...si revista de acum. tind sa cred ca ar descoperi si ei masturbarea.laughing