CEA MAI MARE PROSTIE!
Ei au bagat scoala altfel in program, si nu ii inteleg rostul, noi nu am facut nimic, doar am mers in parc. Saptamana altfel ( tu ai zis scoala altfel, dar cred ca te refereai la saptamana ) e luata din vacanta mare, si aacea saptamana care e de craciun ( au bagat una in plus ) tot din vacanta mare e luata.
P. S : Eu ma gandesc ca daca lor li se parea asa ''folositoare'' saptamana altfel, frate, sa o ia din timpul scolii nu din vacanta.
Parerea mea
pa:*
Trebuia sa ne lase liberi si saptamana aia ca n-am facut nimic, au zis ca ne duc nu stiu unde si am asteptat ca prostii si nu a venit niciun profesor, am plecat acasa desigur.
A fost o mare tampenie cu lapte. Cel putin altii nu au facut ore. La noi a venit profa de romana cu un zambet de Chucky pe fata si a ziz "Vreau 20 de compozitii in maxim o ora!" In alte zile am stat, am stat...si a fost bine, insa prefeream sa chiulesc in fiecare zi.
Parerea mea ca a fost foarte tare, am facut drumetii, in total 25 km de mers pe jos campionat de volei, fotbal, am vizitat o universitate...Depinde de diriginte/profesorul coordonator. Poate fi fain sau nu.
Este ok niste evenimente inutile ca concurs de dans dar este ok macar fara teme
Mie una mi-a placut ft mult, este ft distractiv. Numai anumite ore nu sunt pe placul meu. in fine, de ex: Sa alergi ca disperatul prin curtea scolii o mare porcarie
jess179 întreabă: