Iată.
=====
Dacă au rușii faliții lor, vezi Poponin, de ce să nu avem și noi românii faliții noștri?
Astfel aflu de pe Internet că
apă vie de altă factură este obţinută prin devierea planului luminii polarizate spre stânga ce duce la apariţia speciei de apă biologic-activă, apă care a reuşit sa fie produsă la noi în ţară de către grupul de cercetători Lucaci, Abrudan şi Mânzatu. Ei au reuşit prin încrucişarea unor câmpuri fizice să separe din APA obişnuită trei componente: apă neurală (99, 8 %) cu structură monomeră, apă biologică (0, 1%.) şi apă antagonică (0, 1%). În limbajul popular, APA biologică se numeşte apă vie şi APA antagonică se numeşte apă moartă. APA biologică sau APA vie are un comportament straniu. Ea pulsează cu o
frecvenţă de 70-72 oscilaţii/minut, putând alimenta o baterie
electrică, fierbe la 105 grade C şi îngheaţă la temperaturi mai mici de 0 grade Celsius.
( Vezi - Apa vie Made in Romania)
ceea ce se corelează bine cu expresia românească,
minte de îngheață apele!
Nu mai comentez decât atât. Miciurin și Lâsenko erau copii mici la vremea lor, pe lângă cei citați mai sus, și acum ei se răsucesc în mormânt de ciudă văzând ce succesuri de succesuri au confrații lor întru impostură din ziua de azi.
=====
Asta este apa structurată inventată de colegul meu Ion Mânzatu, fizician șarlatan, mai precis șarlatan fizician.
Extras din nuvela mea.
https://dosarelexsikixxandquixoticfiles.blogspot.com/......atiei.html
Apa structurata este apa procesata electric, care in urma procesarii devine alcalina si despre care descoperitorul ei, fizicianul Ioan Manzatu pretinde ca ar avea proprietati terapeutice. Cat despre pretentia ta ca ar fi apa bogata in oxigen, asta e pur si simplu o inventie a ta, ca si legea secreta prin care s-ar institui o taxa pe care nu ai unde sa o platesti, si ca urmare ti s-ar lua apartamentul.
Nu-mi prea place să pun întrebări cărora le știu răspunsul, mai ales cînd e atît de simplu.,.,.
anonim_4396 întreabă:
Anonimul151 întreabă: