| alexa_3424 a întrebat:

Ce inseamna cand il visezi pe Dumnezeu? Eu L-am visat! Eram la scoala si s-a aratat pe cer, norii s-au dat la o parte si a aparut o imagine cu Dumnezeu, Maica Maria si Iisus in bratele ei, doar ca atunci cand mi-am chemat toti colegii sa vada totul a revenit la normal.Au inceput sa rada de mine in timp ce eu incercam sa numai vorbesc despre subiectul asta si sa spun ca mi s-a aparut, ca o iconita a fost pe banca si ca s-a reflectat pe geam, stiam ca orice as spune nimeni nu m-ar crede si ca ar fi mai bine sa zic ca doar mi s-a parut!

8 răspunsuri:
| Dragotta a răspuns:

Stintific a fost doar imaginatia ta! Nu inseamna nimic asta practic tu ai visat cu ochi deschisi si mie mi s-a intamplat si asta nu inseamna ca am vreo "putere divina".(porcarii). Daca vrei din partea mea credete sfanta. Dar stiintific asta a fost. Poate ai memorie viziuala si te-ai gandit la asta(nu puteai sa nu te gandesti ca nu aveai imaginea0.SI mie mi se intampla daca ma concentrez pot face sa ploua, sa ninga, sa duc dori la o parte cu mana.In concluzie doar ai visat cu ochi deschisi

| Dragotta a răspuns:

Sau doar imaginatia d'aaaaa

| Dragotta a răspuns:

Ma nu mai porstiti saraca fata cu fortele voastre supranaturale

| Yumitsu a răspuns:

Poate ai si tu niste puteri supranaturale, sau cum spune pisiKut ca are grija de tine

| Babbe a răspuns:

Boala inseamna, ai grija.

| PuFFy_6962 a răspuns:

Pai Cred ca dumnezeu este cu tine si are grija d tinewinking love struck

| saritaa a răspuns:

Cauta si tu pe google talmacirea viselor si o sa gasesti acolo