Dunga rosie pe buletin nu mai este folosita in prezent.Ea era pusa pe buletinele de tip vechi pentru oamenii cu boli mintale cum era trecuta si grupa sanguina de exemplu.
O zi buna!
Stiu ca e pentru persoanele nebune, dar inca nu am vazut. Am cautat pe internet poze si nu am gasit.
Inseamna ca ai fost trecut ca fiind nebun ... cand esti copil ti se pare ok ca poti face aproximativ cam tot ce vrei ca dai vina ca tea luat criza si gata dar cand esti adult va fi greu sa te angajezi datorita acelei dungi rosii
Hai ca sunteti tari! va iubesc :X
Merci de raspunsuri la toti
Voi da fundita cand voi avea timp X::*
Dunga rosie pe buletin inseamna ca esti nebun DELEGATPoti sa dai cui vrei tu cu un ciocan ca politia nu-ti face nimic
Pai dunga rosie pe buletin inseamna ca esti nebun asa am auzi la toti prieteni acum nu stiu daca e adevarat FUNDA?
Dunga rosie pe buletin se acorda in cazu in care ai asa zisi "pitici pe creier" adica un fel de tumoare ca niste denivelari de culoare alba pe creier. Se acorda celor care sunt internati permanent in spitalele de la balaceanca si socola sau daca cineva garanteaza pentru tine in urma unui ordin judecatoresc, iar daca pacientul da in cap la cineva cel care garanteaza pentru pacient face puscarie in locul pacientului. Dunga Rosie pe buletin inseamna ca toate datele inclusiv poza e mutata cu 1, 2 cm spre dreapta si este pusa o dunga rosie verticala dreptunghiulara cu emblema spitalului care elibereaza pacientul.
SentimentStralucireaPalmolivuProtex întreabă:
Curiosul999 întreabă: