In multe romane, poezii, etc., sunt scrise forme vechi ale cuvintelor. Daca ti se cere sa scrii forma literara a unui cuvant trebuie sa scrii forma actuala sau cea corecta. Ca de exemplu : forma literara a cuvantului "sa vie" este "sa vina". Sper ca te-am ajutat.
Foarte bine! M-ai ajutat si pe mine! :*
In multe romane, poezii, etc., sunt scrise forme vechi ale cuvintelor. Daca ti se cere sa scrii forma literara a unui cuvant trebuie sa scrii forma actuala sau cea corecta. Ca de exemplu : forma literara a cuvantului "sa vie" este "sa vina". Sper ca te-am ajutat
In multe romane, poezii, etc., sunt scrise forme vechi ale cuvintelor. Daca ti se cere sa scrii forma literara a unui cuvant trebuie sa scrii forma actuala sau cea corecta. Ca de exemplu : forma literara a cuvantului "isvor" este "izvor".
Adica forma literara a cuvantului sa spuie est sa spuna.In concluzie sunt forme batranesti si tu sa le spui ca in timpurile astea.Te-am ajutat.
In multe romane, poezii, etc., sunt scrise forme vechi ale cuvintelor. Daca ti se cere sa scrii forma literara a unui cuvant trebuie sa scrii forma actuala sau cea corecta. Ca de exemplu : forma literara a cuvantului "sa vie" este "sa vina". Sper ca te-am ajutat.happy
andra_4009 întreabă:
09876543219876543210987654321098... întreabă:
Curiosul999 întreabă: