Ceva gen, daca-l vezi pe unu mai prostanac caruia nu-i pasa de nimic si nu intelege nimic, du-te la el si explica-i frumos atat de bine cat sti, eventual da-i surse de unde poate invata (la propiu~materii prime): carti, internet, exemple reale, etc xD
Asta a fost asa in mare ca sa intelegi despre ce e vorba. Ceva gen eu incerc sa te ajut pe tine acum (tu esti trecatorul si eu ala care "iese cu cartea").
Sper ca ti-am fost de ajutor
Aferent ideilor lui Kapps, care sunt nicidecum găsite nepotrivite întrebării tale, a ieşi cu cartea în calea trecătorilor mai are şi altă însemnătate, prin perspectiva mea. Dacă susţinem o viziune culturală, atunci avem două căi: calea omului cu carte şi calea trecătorilor. Astfel, avem parte de două universuri recogniscibile, singulare aflate la o întretăiere de drumuri. La un moment dat, se fiinţează o legătură palidă între cele două universuri, ceea ce duce spre o reînfiinţare a universului trecătorilor.
În altă perspectivă, una temporală de această dată, putem observa că trecătorii sunt temporari în conştiinţa universului, fapt distinct faţă de existenţa culturală a unui om cu carte. Omul cu carte este acosmic, pe când trecătorul rămâne, nedescris, un trecător.
anonim_4396 întreabă: