| 4evergentleman a întrebat:

Ce înseamnă un om needucat pentru voi? Care nu are studii dau care se comporta execrabil sau prost?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comportamentul conteaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un om needucat pentru mine este o persoană care îi judecă pe alții, care jignește pe alții.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Omul neducat este cel ce se comporta execrabil pentru ca educatia presupune si ce ai invatat acasa (cum te comporti), si ce ai invatat in scoala, si prin socializare. Ca-i judeca pe altii nu este needucat. Doar Biblia spune "crede si nu cerceta", dar Biblia este scrisa de oameni care au avut interesul asta. Dumnezeu ne-a lasat liberul arbitru. Pocaitii mai au obiceiul sa spuna ca nu-l judeca pe celalat, dar am fost la o slujba a lor (nu stiu cum s-o numesc) si au spus de 3 ori ca sunt si din cei necurati printre noi, batand saua sa pricep eu si rudele mele care eram ortodocsi.

| BeingSelfless a răspuns:

Comportament inadecvat și trage concluzii fără fapte reale sau explicații bune, de asemenea îngust la minte să nu considere alte posibilități.

| Freya1 a răspuns:

Un om needucat e cel marlan/meltean părerea mea.
Ca poți sa fi și fără studii și sa ai bun simt și o creștere bună.

| simplaexistenta a răspuns:

Un om needucat? Un needucat este un om care judeca, acuza pe nedrept, injura din orice, minte, jigneste. Chiar daca nu are studii, o persoana poate fi cu bun simt si cu "cei sapte ani de-acasa".

Bula
| Bula a răspuns:

Un om care a ramas corigent si la "Cei 7 ani de acasa".

| gabicoo a răspuns:

Diploma de licență nu face din posesorul ei un intelectual.

| Smmo a răspuns:

Un om prost-crescut. Nu trebuie sa fie neaparat ceva foarte negativ. De exemplu, sunt persoane care isi iau libertatea de a te tutui de cum te vad, desi nu ar fi cazul, sunt persoane care sar peste "buna ziua" in mod sistematic etc.

| Lioana a răspuns:

Nu tine de studii. Tine de "cei 7 ani de acasa".
Needucat e cel care nu stie sa se comporte civilizat in societate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un om care nu are maniere, care se comporta cu obrăznicie, care face gesturi din teribilism, care nu-i respecta pe ceilalți.

Răspuns utilizator avertizat
| ReddY25 a răspuns:

Ultimul fraier

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A doua varianta.