Bună!
Acest citat se referă la faptul că ceea ce tu înveţi o înveţi pentru tine şi îţi va fi de folos mai departe.Aceasta este părerea mea.
Baftă!
@andrei1997 Vad ca esti cam prost, nu incerca sa te dai destept.Ce daca esti gunoier nu poti avea casa sau ce manca? Esti ratat daca crezi asta.Stiu oameni care sunt gunoieri si au de mancare si casa si familie.Asa ca nu mai judeca lumea dupa coperta si taci acolo daca nu stii.
Acum revenind la intrebare.Este adevarat.Inveti pentru tine, pentru a iti dezvolta cultura generala si pentru a ajunge cat mai bine in viata.
Categoric.Pt tine inveti pentru ca tu te vei folosi in viitor de cunostintele tale.
Mai...am un coleg care cica nu mai invata deoarece i-a dat o profa nu stiu cui 10 si nu merita.GRESIT! fratee, tu pentru tine inveti.cand o sa mi cresti ai 2 optiuni:ori ai ce manca si o casa(trebuie sa inveti),ori ajungi gunoier(nu inveti).tu inveti pentru tine, nu pentru mama, nu pentru tata.pentru tine! pierzi vreo 15 ani de viata da traiesti,, bastan'' restul vietii. sper ca te-am ajutat
Mai mult cred ca inveti pentru tine, dar iti impartasesti constintele si cu alti oameni.Eu cred ca nu e chiar in intregime adevarul.
walika6699 întreabă: