Desi nu sunt foarte atent la ce se intampla in presa atunci cand citesc un ziar sau urmaresc stiri imi dau seama ca multi dintre ei sunt subiectivi sau lucreaza la comanda unoara pentru care scriu pe bani. Nu imi trece prin minte vreunul care sa merite a fi mentionat. Toti sau stricat si s-au adaptat intreselor celor care-i platesc. Iar moderatorii ce sunt mai mult decat niste marionete? Nimic.
Sunt simpatizant desavarsit a lu' Badea. Cine imi impune respect?
Veridicitatea nemijlocita!
La tv sunt prezentate toate soiurile, pupincuristi, manipulatori. Daca as pune pe o cumpana pupincurismul si manipularea, ne-am confrunta cu orizontala.
Nu apreciez pe nici unul pentru ca toate trusturile sunt sponsorizate din motive politice si/sau economice.
Am o singura prietena in jurnalism care e atat de inteligenta ca ma sperie, in ciuda varstei. Insa recunosc ca nu ii citesc interviurile, preferandu-i compania.
Marele pacat este ca daca va dori sa supravietuiasca trebuie sa faca o alegere, iar spiritul ei este atat de pur ca ma sochez de fiecare data cand stau de vorba cu ea.
Sper sa aleaga calea plecarii din Romania pentru ca merita mult mai mult decat ii ofera aceasta societate.
Robert Turcescu, Radu Moraru, Cristian Tudor Popescu, Grigore Cartianu, Madalin Ionescu.
Chiar daca lumea jurnalistilor fojgaie de specimene precum cele sugerate de tine, nu poti sa ramai total neinformat si, chiar ghicind oaresce interese indaratul comentariilor, nu poti sa nu remarci talentul de a scrie.In mod obisnuit eu citesc articolele lui Mircea Cartarescu, Mircea Mihaes, Andreea Pora sau Tia Serbanescu.Intru adeseori si pe Reporter Virtual al lui Tiberiu Lovin sau citesc stiri de pe Starea Presei.Totusi, nu poti trai total neinformat, si numai cu lecturi din alte vremuri si alte lumi.
Curiosul999 întreabă: