Toate lectiile din manual. Ce vrei tu acum? Sa-ti scriu aici planificarea pentru clasa a VI-a? Ca sa nu mai vorbim ca, in functie de nivelul de studiu (avansat sau incepator), manualele si programa difera.
Lol cum ai putut sa-i dai asemnea raspuns? Normal ca asta putea sa faca si ea sa rascoleasca manualul dar ce rost mai avea sa mai puna intrebarea...a pus intrebarea in speranta ca unele lectii sa le invete dinainte sa i le predea profesoara la scoala! Esti expert TPU dar nu prea stii sa ajuti lumea!
Tu ai gandit cand ai dat raspunsul asta? Nu cred. Intamplator, eu predau franceza la gimnaziu. Exista cate trei manuale alternative pentru fiecare nivel de studiu. De unde dracu pot eu sa ghicesc ce nivel e ea si pe ce manual va lucra?
Frate! Mai si ganditi un pic. Si, daca se poate, INAINTE de a deschide gura si a da drumul porumbelului.
Nu ai zis ca predai franceza la gimnaziu
Pai, nici nu trebuia sa zic. Cand dau un astfel de raspuns, il dau in perfecta cunostinta de cauza!
Nu chiar....Am pus intrebarea, deoarece acu trec a 6-a. Iar o pers. pe care o cunosc ( si trece a 7-a ) a ramas corigenta si nu stiam din ce sa o ajut...Iar ardnaxur1961 - da-ti demisia din TPU expert ca enervezi lumea..si nu mai am de gand sa continui discutia, ca se lasa cu cearta dupa.
Unele naspa... Venez tous!
Mon cousin, l'aviateur
Les voisines du troisieme
Du matin jusqu'au soir
Le jardin de grand-mere'
Ne raccrochez pas!
Boutique ou grande surface?
A l'ecole, comme a l'ecole!
Une defile de mode
Le tour du monde... en 15 jours!
Cam acestea sunt textele suport... Succes!