Bună,
În primul rând engleza. Apoi franceza, devine din ce în ce mai importantă chineza, germana. Cam astea ar fi.
Numai bine!
Cine-ar învăța chineză )
Bună! În primul rând, limba română, mulți au dificultăți la ea. Cât despre celelalte, ce îți place mai mult, recomand engleza și franceza. O seară bună!
Bună,
Eu învăţ chineza momentan.
E vacanţă, mă plictisesc, ce vrei?
Eu stiu cel putin ca in domeniul informaticii trebuie sa stii neaparat engleza si germana! In special sa stii ca se cauta informaticieni care stiu limba lui goethe fiindca sunt mult mai bine platiti decat cei care stiu spaniola, franceza etc.
Engleza in primul rand, in al doilea rand ce iti place tie spanioala, germana, franceza... chineza
Orice limba straina e bine sa o cunosti. Oricum engleza e de baza. Dupa pererea mea urmeaza germana apoi depinde de zona unde locuiesti.Pentru mine si tiganeste daca stii e un atu.Cate? Cat te tine "hardu`" ca RAM-i ai destui
Nu vreau chineza as vrea ori rusa au turca, dar nu stiu ce sa aleg. Voi ce ati alege, ce ar fi mai bine?
Turca! Cu rusa nu faci mare branza decat daca vrei sa emigrezi la ei sau poate la vreun politician ca asistent/translator dar astia cam toti stiu rusa ca de acolo vin si apoi turcii se pricep cel mai bine in comert/afaceri ca din asta au facut o economie bazata pe tranzactii.
Engleza,germana si spaniola sa le Vorbești cursiv si nu te gândi ca este asa ușor sa le inveti.
După dacă iti rămâne timp poti opta pentru altele.
Engleza, franceza, chineza, germana.Mai ales engleza si incearca si franceza deoarece iti da un avantaji la orice interviu
Depinde si daca doresti sa te duci intr-o anumita tara, sau. daca doresti sa te faci traducatoare, astfel te axezi pe anumite limbi. In aceste zile, indiferent de situatie cea mai folosita limba este engleza si ar fi indicat sa o cunosti, caci iti poate fi de mare ajutor. In rest. nimic foarte important. Latina, germana, spaniola, franceza dupa parerea mea sunt limbi optionale, putine persoane mai stiu cate ceva din ele (exceptand profesorii care le predau in trecut.).
Sper ca raspunsul ti-a fost de folos :3
Intrebari373626 întreabă:
anonim_4396 întreabă: