In clasa a 7 a multi spun ca vei invata mai mult, insa eu nu am observat asta.Este intr-adevar pitin mai mult decat in a 6 a insa e ok.vei avea doua materii noi: cultura civica la care nu e mult de invatat si chimia la care trebuie sa inveti toate chestiile pentru ca altfel nu itelegi nimic si tot e important(fiecare lectie).La matematica in sem 2 vei avea foarte multa geometrie si mai putina algebra. Sper ca ti-am fost de ajutor si daca mai ai intrebari, trimite-mi un mesaj privat.
Bafta!
Nici o clasă nu este grea dacă înveți constant și îți faci temele, ești atent la ore.
Matematica din semestrul I s-ar putea să îți dea bătăi de cap, dar cea din al doilea este foarte ușoară. Cât despre materii noi, chimia este simplă dacă ești atent la noțiunile de bază, iar cultura civică este un fleac.
Succes în noul an școlar.
Usor nimic special in afara de chimie dar daca inveti de la inceput n-ai treaba deloc!
Have fun!
Te asteapta ANATOMIA! Desi sunt anul II la fac, clasa a VIIa ramane preferata mea. Mi-a placut tare mult biologia din anul acela si de aceea am ramas cu multe cunostinte utile in liceu...chiar daca am fost pedepsiti toti din clasa pentru ca nu am stiut toate oasele scheletului A fost o lectie care m-a ajutat sa le retin pana in ziua de astazi! Bafta!
P.S. Eu nu am dat la Medicina, chiar daca mi-a placut biologia
Ca in anii de pana acum numai ca o sa ai o surpriza neplacuta:o materie in plus si anume chimia
... din cate am auzit va fi putin mai greu decat in a 6 dar nu foarte greu (si eu am trecut in a 7 a)
Clasa a7-a nu va fi grea daca vei invata toate lectiile zi de zii.
Chimia nu este grea, trebuie doar sa inveti.
Si ai profesori buni, va fi usor.
Si eu tot in a 7-a trec si va fi greeeu asa mi-au zis prietenii care trec in a 8-a
Eu acum trec a 8-a...
E destul de greu pe sfarsit (cred eu)...
La chimie in primul semestru va fi usor, la algebra tot, la geometrie un pic mai greu, la fizica me mi s-a parut foarte intresanta materia; cel mai greu va fi la biologie, pentru ca e foarte multa materie si sa ai pregatite vreo 5 caiete.
Important e iti faci toate temele si daca nu inveti chiar TOATA lectia, de cateva ori sa o ai citita ca sa o poti intelege pe urmatoarea.
Bafta
E nasol e greu plus ca o sa faci chimie... daca iti place e bine. daca nu va fi de rau plus daca ai noroc sa ai o profa de civica ca a mea o sa dormi la toate orele...la mate va fi extrem si la romana o sa-ti fie mai greu cu diatezele(eu nici acum nu le-am priceput prea bine si trec in clasa a 8a) si cam atat daca mai ai intrebari da-mi un mesaj cu id tau
Acum eu nu vreau sa te sperii sau ceva de genul asta, dar dupa parerea mea clasa a 7 a a fost cea naspa clasa de pana acum [asta din punct de vedere a materiei]. Mai ales la mate...chin si jale, cu asemanare, radicali, trigonometrie, etc. Oricum urat. La biologie, corpul uman, deci o sa ai cam mult de invatat. Bine acum depinde si de ce prof ai, ca de exemplu eu am o isterica care-ti da de invatat 2 foi de caiet studentesc pe fiecare lectie, si care nici macar nu si-a terminat materia. Dar in schimb o sa te distrezi mult. Din punctul asta de vedere o sa fie super, te asigur . Deci, cam asta e cu clasa a 7 a... dupa parerea mea bineinteles . Te-am pupat! :*
Buna! Sunt Nikoll eu acum am terminat clasa a 7-a A si as dori sa iti spun ca mnu este asa de greu dar nuci usor mnu o sa `ti fie ...Imi pare bine ca te-am putut ajuta
titicristina21 întreabă: