Matematica o sa fie 2 ore/saptamana in clasa a 9-a si a 10-a, iar in a 11-a si a 12-a deloc. Asta oficial. Dar de obicei sunt adaugate 2 ore de optional si vei avea 4 ore/saptamana in a 9-a si a 10-a si 2 ore in a 11-a si a 12-a. O sa faci multa istorie si geografie. In clasa a 12-a o sa fie si filosofie mai multa.
Materiile sunt cam aceleasi. Diferenta e ca o sa ai mai putine ore de fizica, chimie, matematica si mai multe de istorie, geografie, filosofie.
Buna! la stiinte sociale o s faci matematica foarte putin si foarte usoara. o sa te axezi mai mult pe romana, limbi straine, istorie, logica si o sa faci si latina in primii 2 ani.si fratele meu e la stiinte sociale. o sa dai teza la romana, istorie sau geografie, logica si franceza. iar restul de materii sunt la fel ca in generala.
Sper ca ti.am fost de ajutor. pup
Buna,eu sunt la stiinte sociale, trec a 11 a :matematica vei face toti 4 ani, cate 2 ore pe saptamana, crede-ma e ff usoara(eu am urato mereu si a inceput sa-mi placa)se pune accent pe istorie.romana,lb straine,psihologie,logica,economie,nu trebuie sa te sperii, e fff usor, si daca vei fi si putin atenta vei face fata cu brio.successsss! :*
alymiky13 întreabă:
Denis19999 întreabă: