anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce materi se fac la stiinte sociale si cat timp voi face matematica daca aleg acest profil?

4 răspunsuri:
| Nimic special a răspuns:

Nu se face nimic intensiv se face din fiecare materie cate un pic.

| xD a răspuns:

Matematica o sa fie 2 ore/saptamana in clasa a 9-a si a 10-a, iar in a 11-a si a 12-a deloc. Asta oficial. Dar de obicei sunt adaugate 2 ore de optional si vei avea 4 ore/saptamana in a 9-a si a 10-a si 2 ore in a 11-a si a 12-a. O sa faci multa istorie si geografie. In clasa a 12-a o sa fie si filosofie mai multa.
Materiile sunt cam aceleasi. Diferenta e ca o sa ai mai putine ore de fizica, chimie, matematica si mai multe de istorie, geografie, filosofie.

| denisaioana a răspuns:

Buna! la stiinte sociale o s faci matematica foarte putin si foarte usoara. o sa te axezi mai mult pe romana, limbi straine, istorie, logica si o sa faci si latina in primii 2 ani.si fratele meu e la stiinte sociale. o sa dai teza la romana, istorie sau geografie, logica si franceza. iar restul de materii sunt la fel ca in generala.
Sper ca ti.am fost de ajutor. pup

| floooory a răspuns:

Buna,eu sunt la stiinte sociale, trec a 11 a :matematica vei face toti 4 ani, cate 2 ore pe saptamana, crede-ma e ff usoara(eu am urato mereu si a inceput sa-mi placa)se pune accent pe istorie.romana,lb straine,psihologie,logica,economie,nu trebuie sa te sperii, e fff usor, si daca vei fi si putin atenta vei face fata cu brio.successsss! :*