Romana(4ore), mate(4ore), fizica(3ore), chimie(2, daca va alegeti un optional 3), biologie(2 si daca ai optional 3), sport(o ora sau doua), religie, desen, muzica(o ora dar din a 11 nu mai faci decat religia), TIC(2 ore)Info(o ora), logica(o ora, din a 10 faci psihologie, a 11 economie, a 12 filozofie), engleza(2 ore), franceza(2 ore), istorie(o ora), georgafie(o ora). Sper sa nu fi ratat ceva. Eu sunt a 12 anul asta pe acest profil
Succes
Loredana, in a 10-a mai ai educatie antreprenoriala, in celelalte clase (11 si 12) mai faci ceva in afara de economie si respectiv filozofie?
Pai mai ai si ora de dirigentie si cateva optionale pe care vi le alegeti voi, cam 30 de ore pe saptamana.
Te pup
Pai eu acum incep clasa 8-a si am pus aceasta intrebare deoarece vreau sa ma duc la liceu la acest profil Mersi ca mi-ai zis de bilingv pentru. ca oricum ma interesa si asta.
In afara de ce s-a spus inainte, eu sunt tot la profil de stiinte ale naturii, doar ca la bilingv, iar asta inseamna ca intr-a 9a am facut 5 ore de eng pe saptamana, iar in a 10a vom face 6-in rest, nu sunt sigura. Si tot de la bilingv se trag si materiile gen geografia si istoria Marii Britanii, dar banuiesc ca tu esti doar la profil 'simplu'
:*
ROMANA(4 ORE)
matematica(4/5 ore, depinde de optional)
fizica(3 ore)
chimie(2/3 ore)
informatica( 1 ora)
TIC(2 ore)
engleza(2 ore)
franceza( 2 ore)
religie( 1ora)
logica(1 ore)
desen(1/2 ore)
muzica(1/2 ore, adica o saptamana faci muzica, una desen, acum depinde si de liceu)
istorie(1 ora)
geografie(1 ora)
sport(1 ora)
Cam atat...
AndreeaAde întreabă: