Eu sunt pe mate info simplu. Eu am dat teza la romana, matematica, informatica si la alegere una dintre chimie, fizica si biologie. O sa ai 5 ore de matematica, 1 ora de informatica si 2 de TIC [ Tehnologia Informaticii si a Comunicatiilor sper ca nu am uitat], 4 ore de romana. NU faci latina. Desen si muzica 1 data la 2 saptamani. 1 ora de istorie, geografie, sport. 3 ore de fizica. 2 ore de franceza, chimie, biologie. Eu daca nu am bilingv engleza fac doar 2 ore, tu probabil o sa faci 3-4 Bacul stiu ca se da la matematica, romana, o limba straina si la alegere info/chimie/bio/fizica
Sper sa iti fie de folos informatiile
5 ore de matematica mi se pare putin pentru ca mie imi place matematica si tocmai de aceea am mers la intensiv, sper sa fac vreo 6-7.
Ce limbaje de programare se studiaza la liceu?
Si eu credeam ca o sa facem mai multe ore de informatica dar nu, anul asta in a 10a am inteles ca voi face 2 ore de info. Pai doamna ne-a obisnuit cu limbaj c/c++ dar mai lucram si in pseudocod. Spre sfarsitul anului doamna ne-a lasat sa facem un robot din lego mindstorms. A fost frumos si i-am facut si program. Ideea este ca sa ai profesori buni macar la mate si info. La alta clasa de mate-info profesoara lor de informatica le dadea sa faca singuri rezumate din carte si sa inteleaga singuri cum se fac, apoi daca nu intelegeau ceva cica le explica. Succes :d