Materiile de baza sunt: romana, engleza/franceza/alta limba straina(depinde la ce vrei, eu sunt la intensiv engleza), istoria, logica, psihologia, cam astea sunt materiile principale. Bacul il dai la romana, engleza(sau ce limba straina o sa faci intensiv), istorie sau geografie si la alegere: logica, psihologie, economie sau filozofie.
Buna. Materiile predate la profilul stiinte sociale sunt : istorie, romana ( 6 7 ore pe saptamana am facut eu), engleza si franceza ( numarul de ore se stabileste in functie de care e limba 1 si limba 2 ) in clasa a noua vei face logica, in a 10 psihologie, in a 11 economie, in a 12 filosofie. Normal ca vei face si geografie matematica ...fizica chimie si biologie ( doar pana a 10 inclusiv ). ce facultate poti urma? Litere, jurnalism, filosofie, limbi si literaturi straine, comunicare si relatii publice. am terminat stiintele sociale. imi cer scuze daca nu am fost coerenta
Materiile de baza sunt romana, istoria si stiinte sociale adica in a 9 a faci logik a 10 a psihologie a 11 a economie a 12 a filozofie... faci pana a 10 a faci chimie(o ora) biologie(o ora) si fizica si mate mai faci sport, religie, desen, muzica, mate 2 ore pe saptamana la fel si fizica mai faci si engleza vreo 3-4 ore franceza 2-4 ore latina o ora geografie si TIC(un fel de info); bac-ul il dai la romana, prime limba straina studiata, istorie, si ai de ale intre logica filozofie psihologie si economie, cam atat
ßhåååå întreabă:
anonim_4396 întreabă:
CordovanRaul întreabă: