Pai eu am trecut acum a 10-a la acest profil si fac in special matematica, fizica, biologie, chimie, romana si TIC. Facem si engleza si franceza plus logica [materie noua], istorie, geografie, informatica... si dam teze la romana, mate si la alegere 2 dintre : biologie, chimie, fizica.este un profil destul de greu dar nu imposibil. fundita :X
Se fac* si ce materii se fac mai mult si ce materii se fac mai putin.as vrea sa imi spuneti si in respuns
Pai materiile de baza sunt biologie, chimie dar faci si fizica, romana, limbi straine etc.
Si eu am intrat tot la acelasi profil si m-am documentat. Iata ce am aflat:
"stiintele naturii-profil destul de echilibrat, desi nu e recomandat daca nu iti place chimia sau bio in mod special Intr-a 9-a si a 10-a nu sunt diferente mari fata de mate-info ca nr de ore, doar ca dai teza la romana, mate si 2 materii la alegere dintre chimie, fizica si bio. Dintr-a 11-a faci mai multe ore de chimie si bio. "
Toate materiile ce ti le-au spus aici se fac si intra` 8a. Ce faci in plus este logica atata.
Eu cred ca nu conteaza ce materii faci ci cat de multe ore de acele materii faci! eu faceam 4 ore de mate pe saptamana, 3 de fiz, 2 de bio, 2 de chim, 4 de rom si 2 de TIC [profilul stiinte ale naturii este un profil real]
Adi1987 întreabă: