Materii ce ţin de istorie (filozofie, logică etc.)! Bacul îl vei da din română, istorie şi o materie la alegere.
Materiile sunt:
Psihologie
economie
desen
filozofie
informatica
muzica
religie
sport
chimie
fizica
biologie
Franceza
Engleza.
Matematica
Fizica si chimie dar foarte putine ore.
Eu sunt la filologie care este tot pe profil uman, asa cum este si specializarea de stiinte sociale. Din cate stiu eu, la stiinte este la fel ca la filologie, cu 2 diferente: la filologie faci matematica, fizica, chimie, biologie pana in clasa a 10, iar din clasa a 11 a se inlocuiesc cu stiinte ale naturii, iar la stiinte sociale se fac pana intr-a 12 a, dar nu dai teza la niciuna din ele pentru ca faci doar 1-2 ore pe saptamana. La filologie dai teza la romana, engleza, latina si istorie, iar la stiinte sociale dai la romana, engleza, istorie si una din materiile socio-umane( clasa a9a logica, argumentare si comunicare; a 10 a psihologie; a 11 a sociologie, iar clasa a 12 a filosofie) Sper ca ti-am fost de ajutor :* Eu as fi vrut la stiinte sociale pentru ca este o combinatie intre uman si real, dar profilul uman oricum e mai lejer decat realul pentru ca nu-ti mai bati capul prea mult cu matematica.