Si eu trec pe a 8-a dar nu stiu, eu mi-am cumparat caiete studentesti si de alea mici de romana, geografie
Asteapta pana incepe scoala s-ar putea ca unii profesori sa iti recomande anumite caiete
1.romana
2.latina
3. engleza
4.franceza
5.istorie
6.geografie
7.religie
8.biologie
9.matematica
10.fizica
11.chimie
12.c.civica
13.informatica
14.muzica
15.desen
16. tehno
17. sport dar nu cred ca ti trebuie caiet
Exact cele dintr-a VII-a, plus limba latina si, in functie de scoala unde inveti, un optional de limba romana si unul de matematica.
Roamana, Limba materna, Limba moderna1, Limba moderna2, Matematica, Fizica, Chimia, Biologia, C.Civica,Geografia Romaniei, Istoria Romanilor, Ed.Plastica,Ed.Muzicala,Ed.Fizica si Sport, Ed. Tehnologica, optionale...numara in care te incadrezi. Le-am scris in ordinea din catalog.AAAA...sa nu uitam purtarea
Eu am terminat cls a 8 si pot sa iti zic ca nu am avut nevoie de foarte multe caiete.deci o sa trebuiaska sa ai caiet la meteriile urmatoare:roman( 2 caiete unul de teme si unul de cls), la mate la fel ca si la romana, 1 la geografie, 1 istorie, 1 chimie, 1 fizica, 1 engleza, 1 franceza(germana), 1 tehnologie, 1 muzica, 1 la cultura civica, 1 latina, 1 biologie, 1 religie, 1 informatica j alt caiet in caz ca ai de facut o materie optional.de exp eu in a 8 am facut mate-optional.cam astea sunt materiile la care iti trebuie caiete.si apropo eu am avut caiete studentesti doar la romana si mate.
Matematica, chimie, fizica, romana, latina, dirigentie, biologie, muzica, istorie, geografie, tehnologie, engleza, franceza, religie, cultura civica