Mie imi place romana.fizica.sp0rtul, geografia si franceza...
nu imi place : tehnologica, matematica, si mai aless ce urasc cel mai muuuuuuuuuuuuuult : CHIMIA... bleacs :-s. :-&:-&:-&:-&:-&:-&
Imi place foarte mult istoria.Mereu retin si invat lectiile cu drag, consider ca este foarte importanta si frumoasa.
Nu imi plac fizica si chimia.
Imi place romana datorita profesoarei care stie sa ne faca sa intelegem, sa ne placa
Imi place Engleza, Geografia si Chimia
Nu imi place Educatia Civica. mi se pare cea mai inutila materie.
Mie imi place romana.muzica.biologia.sh matematica... urasc sportul.chimia sh franceza.
Imi place cel mai mult materiile...romana,matematicaa,engleaza si biologie, sport si fizic(relaxare)
iar materiile care nu-mi plac sunt chimia bleaaahhh, franceza(o detest)
Aaa ...si nu`mi place chimia, matematica, tehnologica,. mai ales chimia. pff o urasc ! `
Cel mai mult : romana, engleza si sportul. Cel mai putin : matematica, muzica ( am motive )
Imi place sportul, matematica, romana, engleza, si religia.sa nu crezi ca-mi place religiA! imi place pentru ca doamna ne lasa sa facem ce vrem in ore..nu-mi place religia, materia, ca in ce am scris mai sus imi place inv., ed pentru sanatate, o...si mai imi place pictura, abilitatzi practice
Materiile care imi plac sunt matematica si stiintele naturale si cele care nu-mi plac sunt franceza si geografia
Buna!
Imi plac:romana, matematica, stiintele, desenul, abilitatile si informatica
Nu-mi plac:sportul