anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce medie generala va iese? Eu sunt a6a si imi iese 9, 68

Răspuns Câştigător
| LoveÈℓa a răspuns:

In clasa a-6 am avut 9, 70 iar acum in a-7 am 9, 75 sau mai mult deoarece(azi mi-a incheiat media la purtare).Ehh parca si vad maine ce gesturi de invidie fac unii care se dau superiori desi au media sub 8, 50 laughing

29 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Ba,da cati mega-inteligenti si viitori doctori docenti avem noi aici! Parca-i vad pe toti cu doua facultati si cinci masterate bantuind prin Colentina noaptea! Tara de pseudo-genii...

Imi iese in jur de 9, 60.Sunt in clasa a X-a.

| Meryem027 a răspuns:

Sunt a 8-a, mi-a iesit 10. Mai am examenele, sper sa iau nota maxima! Felicitari si o vacanta frumoasa!

| Idc12345 a răspuns:

9,70 mi-a incheiat`o de fapt.Dar nu cred ca toti de aici aveti medii asa mari... Daca 3 dintre voi au medii peste 8, 5 e bine!

| Eille2EtcnupD a răspuns (pentru Idc12345):

Vrei sa imi vei carnetu? da e clar ca nu ma crede nimeni, ca doar nah... 10 e o medie prea perfecta. poate iti mai dau si 2 ca te crezi cam m, are si tare.

| Aimee33 a răspuns (pentru Eille2EtcnupD):

Se spune "perfecta", nu "prea perfecta".

| Idc12345 a răspuns:

Deeci,cine cred eu ca spune advarull:
LoveÈℓa
Mihaila_Alin_1980
xIustina
Clauvdgg
Dumnezău
YouDontHaveChances
wforweirdo
pup

| Emill a răspuns (pentru Idc12345):

Si vrei sa zici ca n-ai incredere ca zic adevarul prin mediile scrise de mine? waiting

| Idc12345 a răspuns:

A,si tu! am pus comm-ul asta inainte sa scrii tu

| Idc12345 a răspuns:

Invata,mai fetito sa vorbesti si pe urma poti discuta cu mine!winking

| Idc12345 a răspuns:

Ma doare in cur de 2 tau.De fapt, nici acolo

| pwp a răspuns:

9,23 in primul an de liceu

| wforweirdo a răspuns:

Dacă totul a decurs conform planurilor, şi nu am luat 9 la engleză, îmi iese 9, 33. Dacă nu, 9, 27. Mi se pare cam mică, dar oricum, faţă de semestrul trecut, e mult mai bine. Anul viitor voi încerca să nu mai fiu aşa leneşă, măcar 9, 50 să-mi iasă. Sunt în a9-a.

| Emill a răspuns:

A 5-a : 9, 75
a 6-a: 9, 66
a 7-a: 9, 72
a 8-a: 9, 72
a 9-a (mate-info): 9, 11

| Eille2EtcnupD a răspuns:

10. anul trecut mia iesit 9.96

| Idc12345 a răspuns (pentru Eille2EtcnupD):

Da.ti-a iesit 10 si scrii "mia"

| Eille2EtcnupD a răspuns (pentru Idc12345):

Si? invidios? scriu cum vreau unde vreau cand vreau, da? nu imi da tu lectii frate. no ofense, dar cu oamenmi ca tine trebuie sa ma confrunt mereu, la media pe care o am. si anul trecut o mamica a foacu scandal ca dc nu are si fata ei 9.96 si premiul 1? tu la fel. ce ne facem noi cu invidia asta?

si in plus, poate am scris prea repede, si nu aveam cheaf sa mai pun si liniutatonguePtongue

| PotcaPădurii a răspuns:

10, sper. Nu sunt sigura ce medie am la Ed. Tehnologica, dar sper totusi sa se indure profa si de mine. Trebuia sa am eu mai putin, da' am avut al dracului noroc la franceza...

| Crucified a răspuns:

8.46, este bine? kiss

| LoveÈℓa a răspuns (pentru Crucified):

8.46,ar fi bine sa ai macar peste 8, 50(in cazul in care esti la gimnaziu ai grija ca media asta contribuie la intrarea la liceu)

| Gogu06 a răspuns:

Esti slab, mie imi iese 10. Esti foarte slab de fapt eu stiu sa fac si integrale la clasa a 6-a.

| Clauvdgg a răspuns:

9.70 laughing

| elutsa10 a răspuns:

10 happy.

| Nina1234 a răspuns:

Sunt cls. a7a imi iese 9.78

| Antonia_Raluca_Neicu_Voicu_1997 a răspuns:

9.94 clasa a 8-a

| Si_Atat_Alex_1996 a răspuns:

Mie mi-a iesit 9.87big grin.

| vladfjuly20 a răspuns:

Cls.5=9.67,premiul 3
cls.6=9.71,premiul 2

| Mihaila_Alin_1980 a răspuns:

Mie 9,85 si sunt tot a6a da imi trebuie rezumat urgent la cartea atherton casa puterii si nu gasesc