La ce au spus colegii adaug ca poti lucra si ca IT-ist la service de computere
Daca ai pus aceasta intrebare, sunt sanse mari sa ajungi somer(nolifer) cu diploma.
Daca esti si blonda, sanse mari sa ajungi direct fix pe centura
Eu sunt in anul 3 la informatica. Pai, pe diploma ta va scrie Informatician, si ce meserie poti avea, depinde numai de tine. Conteaza foarte mult si ce master iti alegi. In principiu, e o facultate de calculatoare, in care aprofundezi mai putin, diferenta fiind ca nu iesi inginer, ci informatician.
Ce implica asta, te poti documenta si singura.
Si ti se pare o facultate dificila? Eu acum trec in clasa a 12 a si sunt la filologie si mai am cunostinte care au fost la filologie/socio/gastronomic si au ales aceasta facultate si ma gandisem ca ar putea fi o varianta din care sa aleg pe viitor, dar o parere impartiala din partea altcuiva m ar ajuta.
În principal programator, programator web, profesor de informatică (dacă studiezi și modulul psihopedagogic).
Dar te poate ajuta și în domenii apropiate, gen: web designer (dacă studiezi pe cont propriu partea care ține de design), administrator de rețea (dacă aprofundezi partea asta).
Realitatea e că poți și fără facultate să-ți deschizi o firmă și să ai deci o meserie în domeniu. Deci nu o privi neapărat ca pe ceva ce îți condiționează posibilitatea ta de a munci ceva, ci mai degrabă ca pe un ajutor - te ghidează să-ți faci o idee despre multe lucruri, rămânând să hotărăști singur ce vei aprofunda / alege să lucrezi.
Succes!
cristialex90 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: